Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φιλική ήττα του ΠΑΣ από την Κρανούλα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Δόξα Κρανούλας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη στο "Ζωσιμάδες".

Στη Β’ Εθνική… μέχρι νεωτέρας!


Μπορεί σε Ηρακλή και Πανιώνιο να υποστήριζαν πως δεν ανησυχούν, αλλά πλέον έχουν λόγο να κάνουν το αντίθετο… Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάσισε να μην χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας της νέας αγωνιστικής περιόδου στις δυο ομάδες, καθώς οι φάκελοι που κατέθεσαν δεν συγκέντρωναν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Τα κεφάλια μέσα


Δεν θα δώσει τελικά κάποιον φιλικό αγώνα κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα η Δόξα Δράμας. Και αυτό γιατί ο τεχνικός των «μαυραετών» Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου να διορθωθούν κάποιες εμφανείς αδυναμίες που έχουν παρατηρηθεί εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θεωρείται «κομβική» αν η ομάδα θέλει να μείνει ζωντανή στο στόχο των πλέι-οφ.

Πάντος: «Η πορεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα»


Ο Τάσος Πάντος μίλησε για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό και τον Τζιοβάνι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Sportsioannina:

"Πώς συνεχίζεται ένα πλαστό Πρωτάθλημα;"


Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα για την υπόθεση των δελτίων της ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Εθνικός και με την οποία αναρωτιέται: "Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται ένα πλαστό Πρωτάθλημα;"