Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μαχλάς: "Επικρατεί μπάχαλο"


Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στο Sport24.gr και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία από τη στιγμή που εκκρεμεί δικαστική απόφαση για τον ΟΦΗ, ενώ δήλωσε πως παρότι έχει απογοητευτεί από την όλη κατάσταση δεν έχει σκοπό να παρατήσει το ποδόσφαιρο και τον ΟΦΗ.

Λίστα συμβολαίων ποδοσφαιριστών τα οποία λήγουν την 30/06/2011


Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής με τα συμβολαία των ποδοσφαιριστών, τα οποία λήγουν την 30/06/2011. Η εν λόγω λίστα αναφέρει τους παίκτες και των δύο κατηγοριών.

Ο Μαρινάκης δίνει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ


Πρόταση-βόμβα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τοποθέτησή του στο site της Σούπερ Λιγκ, καθώς προτείνει το πρωτάθλημα να ξαναπάει στα "χέρια" της ΕΠΟ από το 2012-13. Τη συγκεκριμένη χρονιά είναι προγραμματισμένες εκλογές για να εκλεγεί νέο ΔΣ στην ΕΠΟ, με τα τωρινά μέλη να έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Γκαγκάτση.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Β. Μαρινάκη στο Δ.Σ της Λίγκας:

137 ξετιναγμένοι λογαριασμοί!


Τους τραπεζικούς από 137 άτομα του ελληνικού ποδοσφαίρου «ξεσκονίζουν» οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ μετά από εισαγγελική εντολή. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ανάμεσα στα άτομα αυτά, υπάρχουν πρόεδροι ομάδων, προπονητές, διαιτητές, μάνατζερ, στελέχη της ΕΠΟ, μέχρι και εκπρόσωποι οργανωμένων οπαδών!

Ιδού ποιος χτύπησε τον Bασάρα


Τον άνθρωπο που χτύπησε τον Kύρο Bασάρα τον περασµένο Oκτώβριο κατονοµάζει ο Bαγγέλης Mαρινάκης σε έναν από τους νέους «καυτούς» και σοκαριστικούς διαλόγους της δικογραφίας της υπόθεσης των στηµένων, τους οποίους αποκαλύπτει σήµερα το «Goal».

Την 1/7 η συνεδρίαση για τις αδειοδοτήσεις


Για την Παρασκευή (1/7) ορίστηκε τελικά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Μανταδάκης: "Πρόκειται για μια αδικία"


Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης αναφέρθηκε στην παρέμβαση που έκανε στο Δ.Σ. της Superleague και την πρόταση της ΕΠΟ η οποία απορρίφθηκε. Μαχλάς: "Δεν περίμενα να μας προδώσει ο Εργοτέλης".

Ανοίγουν οι λογαριασμοί διαιτητών!


Στη λίστα με τα δεκάδες ονόματα για τα οποία αποφασίστηκε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες και πέντε διαιτητές μπάσκετ!

Απαραίτητες διευκρινίσεις για ΟΦΗ και ΑΟΤ


Η Σούπερ Λίγκα σε ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίσει επί του θέματος με αφορμή την απόφαση για τα κριτήρια αδειοδότησης η οποία δεν δείχνει να επηρεάζει την πιθανή συμμετοχή ΟΦΗ και Τρικάλων στα πλέι οφ για την άνοδο.