Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός (+Video)


Ο Λεβαδειακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ηλιούπολη, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 4-2. Με το δεξί το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο των Βοιωτών.

Αθωώθηκε ο Γιάννης Κομπότης


Ο Γιάννης Κομπότης απαλλάχθηκε των κατηγοριών περί δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή.
To θέμα πλέον περνάει στην πλευρά της ποινικής δικαιοσύνης καθώς έχει οριστεί δικάσιμος για τις 7 Απριλίου στα Τρίκαλα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Για τρίτη φορά στον πάγκο του Πιερικού ο Σ. Παπαδόπουλος


Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο άνθρωπος που αντικαθιστά τον Σταύρο Διαμαντόπουλο στον πάγκο του Πιερικού.

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Την τελευταία φορά που οι Νικαιώτες βρέθηκαν πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ ήταν στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε, είχαν συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές αήττητοι. Τώρα έχουν κλείσει ήδη καρέ και γνωρίζουν πως αν κάνουν την έκπληξη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε θα βγουν και πάλι εκτός τροχιάς των μπαράζ. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, διατηρούν απαραβίαστη την εστία τους για 390 λεπτά, όμως θα παίξουν και πάλι χωρίς τη βοήθεια των οπαδών τους.

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Στην 8η θέση έχουν την ευκαιρία να πλασαριστούν οι «κυανέρυθροι», αφού καμία από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από εκείνους στη βαθμολογία δεν νίκησε. Η αποστολή της, βέβαια, κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι εξαιρετικά δύσκολη δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου.
Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς. Στη Ρόδο μπορεί να επικράτησε, όμως στα Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-0 και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Θύμιου Γεωργούλη εντός έδρας και το θετικό για τον προπονητή της Ηλιούπολης είναι ότι τα προβλήματα έχουν μειωθεί. Οπλο είναι η έδρα και η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας για την απομάκρυνση από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Video με όλα τα γκολ της 27ης αγωνιστικής της Football League στις 20/3/2011