Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2


    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

Τι κάνει ο άνθρωπος για να κερδίσει ένα φάουλ... (Video)


Καταπέλτης ο Αγγελής για τη "φιλοξενία" του Παναιτωλικού


Καταπέλτης ήταν ο Βαγγέλης Αγγελής, στον SUPER FM και την εκπομπή SUPER MAGAZINO του Γιάννη Γιαννάκη, για τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο και τα οποία πέρασαν στα «ψιλά» των εφημερίδων, αν και κινδύνευσαν ακόμα και ζωές, αν λάβουμε υπ' όψιν το σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου, που κινδύνευσε να χάσει ένα δάχτυλο από κροτίδα που πετάχτηκε την ώρα που έμπαινε στην κερκίδα. Ο κ. Αγγελής περιέγραψε τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν πριν και μετά το ντέρμπι, ενώ πήρε θέση και για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ που δεν προστάτευσε το μέλος του, Εμίλιο Φουρτάδο, από τις απειλές που εκτοξεύτηκαν εναντίον του.

Ορισμός διαιτητών Football League & Football League Νέων για την 24η Αγωνιστική (26, 27 & 28/2/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League και Football League Νέων στις 26, 27 & 28/2/2011.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Προσφεύγει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή της για την εντελώς άδικη απόφαση του Δευτεροβαθμίου Δικαιοδοτικού Οργάνου.
Επισημαίνουμε την εντελώς άδικη,  μία ακόμη φορά,  μεταχείριση που υφιστάμεθα, όντας μια από τις πιο σοβαρές επενδυτικές προσπάθειες σε έναν χώρο εξαιρετικά προβληματικό.

Ο Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου : «Έκανα αυτά που έπρεπε» (+Video)


Από σήμερα στις συνεντεύξεις τύπου θα προσέρχονται και δύο ποδοσφαιριστές που θα αναφέρονται στα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα. Την «παρθενική» εμφάνιση στη media day έκαναν Κώτσιος και Κηπουρός με τον πρώτο να σημειώνει:
«Δεχτήκαμε αρκετή κριτική από τον τύπο και το φίλαθλο κοινό, αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι  για τον αγώνα με την Βέροια. Θα είναι δύσκολος ματς, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έχει καινούριο προπονητή κι εμείς θα παίζουμε σε άδειες εξέδρες.