Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Χ»αμένοι ΟΦΗ και Διαγόρας (+Video)


Ο ΟΦΗ έχασε και την τελευταία -ενδεχομένως- ευκαιρία να κερδίσει την απευθείας άνοδο στη Super League, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στα Τρίκαλα (1-1). Αναλόγως έπραξε κι ο Διαγόρας που έμεινε στο "μηδέν" με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή. Βαθμολογικές ανάσες για Ιωνικό, Αναγέννηση, σε μπελάδες μπήκε ο Θρασύβουλος.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (15:00 Conn-X) κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει την νίκη που θα της επιτρέψει να φτάσει πιο κοντά στην επιστροφή της στην Super League.

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Τρίκαλα – ΟΦΗ 0-1

ΟΦΗ: Με… φόρα από τις τρεις διαδοχικές νίκες που τους βοήθησαν να αναρριχηθούν στην 3η θέση θα παραταχθούν οι Κρητικοί στο ντέρμπι των πλέι οφ. Η ψυχολογία είναι η καλύτερη δυνατή, οι «μελανόλευκοι» δείχνουν ότι διανύουν περίοδο φόρμας και με τη βοήθεια των οπαδών του θα προσπαθήσουν να διατητήσουν ζωντανές τις ελπίδες της απευθείας ανόδου.

Εκτίμησης αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Διαγόρας – Πανθρακικός 2-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Συνδυασμούς αποτελεσμάτων, αλλά πάνω από όλα τρίποντο στο ντέρμπι με τον Διαγόρα χρειάζονται οι Ακρίτες για να διατηρήσουν ελπίδες εσόδου στην εξάδα. Η εκτός έδρας νίκη στη Νίκαια τους τόνωσε το ηθικό και ψάχνουν ανάλογη συνέχεια για να μην πετάξουν στα σκουπίδια το πρώτο τρίποντο μακριά από την Κομοτηνή.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Θρασύβουλος – Δόξα Δράμας 4-1

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Περίοδο κάμψης διανύουν οι «μαυραετοί» και οι τρεις σερί ήττες τους άφησαν πέντε πόντους πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ. Είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν σε έξτρα αγώνες την άνοδο και απέναντι στον Θρασύβουλο θα πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ζωντανή στο κυνήγι των πλέι άουτ θέλει να μείνει η θεσσαλική ομάδα και αυτό θα γίνει μόνο αν επικρατήσει του Αγροτικού Αστέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν ήδη τρεις σερί ήττες και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ώστε κάτω από προϋποθέσεις να βρεθούν στις θέσεις των μπαράζ.

«Γόητρο και ουσία»


Διπλή σημασία έχει ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ηπειρωτών, Γιώργο Χριστοβασίλη.

«Οπλο» το απόρθητο «Γεντί Κουλέ»


Με ένα σμπάρο (νίκη) ο ΟΦΗ μπορεί να χτυπήσει αύριο κόντρα στα Τρίκαλα δύο τρυγόνια. Το πρώτο αφορά την ουσία και είναι πρωταρχικό. Η διαφορά των Κρητικών από τον δεύτερο Παναιτωλικό θα μειωθεί στους τρεις βαθμούς και η πίεση θα μεταφερθεί στους Αγρινιώτες, οι οποίοι μεθαύριο υποδέχονται τον ΠΑΣ στο ντέρμπι κορυφή. Το έτερο έχει να κάνει με το γόητρο και κατ' επέκταση την επίτευξη της ανόδου.

Ντέρμπι με τα όλα του στο Αγρίνιο!


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται πάνοπλος τη Δευτέρα (21/2) τον ΠΑΣ Γιάννινα,που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο χωρίς τον τραυματία Κυριάκο. Το "ΓΦΣ Παναιτωλικού" θα είναι κατάμεστο αφού τα εισιτήρια έκαναν φτερά προτού καλά καλά κυκλοφορήσουν ενώ και ο ΠΑΣ θα έχει κοντά του λίγους οπαδούς.