Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ορισμός διαιτητών Football League για την 20η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League στις 29-30-31/1/2011 για την 20η αγωνιστική:

Πρόγραμμα 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

ΟΦΗ: Ο Βατσινάς σφράγισε επιταγές του ΟΦΗ, πυρ κατά Κουράκη

Ο Φανούρης Βατσινάς (αριστερά) άνοιξε μέτωπο με τον Γιάννη Κουράκη 
με τον οποίο υπέγραψε τα συμφωνητικά πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ

Φανούρης Βατσινάς εναντίον Γιάννη Κουράκη και στη μέση, όπως πάντα, ο ΟΦΗ. Η προχθεσινή κίνηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ να ζητήσει από τον εισαγγελέα Ηρακλείου τη διενέργεια ελέγχου στα οικονομικά της εταιρείας δεν ήταν φυσικά τυχαία και χθες έγινε το επόμενο βήμα από μέρους του. Συγκεκριμένα, ο Βατσινάς σφράγισε δύο επιταγές του ΟΦΗ ύψους 100.000 ευρώ (με ημερομηνίες λήξης 30 Δεκέμβρη και 15 Γενάρη αντίστοιχα), εντείνοντας την πίεση για να πάρει αυτά τα χρήματα.

ΠΑΣ: Επιστροφή στις προπονήσεις


Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν, ξεκινώντας παράλληλα και την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Το βάρος στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε στις ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Σιαλμά και Κυριάκο.