Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γ. Στάθης: "Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ"













Ο Γιάννης Στάθης έθεσε ως στόχο του ΠΑΣ την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, μιλώντας στο επίσημο site της ΠΑΕ. Ο 23χρονος άσος των Ιωαννίνων αναφέρθηκε και στον κόσμο του "Άγιαξ" της Ηπείρου, τον οποίο χαρακτήρισε συγκλονιστικό. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει σε τρεις μήνες: "Πρέπει όλοι μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στη Super League. Από την προετοιμασία κιόλας πρέπει ο καθένας από τους ποδοσφαιριστές να δείξει τη δέουσα σοβαρότητα και να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν προκειμένου να φέρουμε και πάλι το σύλλογο εκεί όπου ανήκει πραγματικά".

Για το ρόστερ της ομάδας: "Έχει μείνει ένας καλό κορμός από πέρυσι και με πέντε -έξι προσθήκες που θα γίνουν με ποδοσφαιριστές ουσίας πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική για να χτυπήσει την άνοδο και πάλι. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την νέα σεζόν, γιατί αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες για να πετύχει κάτι καλό".

Για τη δική του απόδοση: "Η περσινή σεζόν για μένα ξεκίνησε καλά, ωστόσο στην συνέχεια είχα ένα τραυματισμό που με άφησε ένα γύρο εκτός. Παρόλα αυτά κατάφερα να επιστρέψω δυνατός και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Πιστεύω την νέα σεζόν να προσφέρω ακόμη περισσότερα για να υλοποιηθούν και οι στόχοι μας".

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: "Η Β΄ Εθνική είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Στηρίζεται περισσότερο στην δύναμη και λιγότερο στην ποιότητα. Όλες οι ομάδες σχεδόν κινούνται στα ίδια επίπεδα. Αν καταφέρεις να φτιάξεις μια ομάδα που παίζει και καλό ποδόσφαιρο τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πιστεύω ότι εμείς από την πλευρά μας μπορούμε ξεχωρίσουμε γιατί έχουμε δυναμική ως ομάδα".

Για τον Στεφάν Ντεμόλ: "Είναι ένας προπονητής που έρχεται στα Γιάννενα έχοντας πολύ καλό βιογραφικό. Έχει δουλέψει σε ομάδες του εξωτερικού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι φιλόδοξος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και μας πολύ".

Για τους φιλάθλους: "Ο κόσμος της ομάδας είναι συγκλονιστικός. Το απέδειξε σε όλα τα εντός έδρας φετινά παιχνίδια που μας συμπαραστάθηκε με όλες του τις δυνάμεις. Είμαστε από τις λίγες επαρχιακές ομάδες που έχουν τέτοιο πιστό κοινό. Ευελπιστώ στο νέο πρωτάθλημα να τους κάνουμε χαρούμενους και να τους ανταμείψουμε με την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, γιατί το αξίζουν πραγματικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου