Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ντεμόλ: "Στόχος η άνοδος"







H άμεση επιστροφή στη Superleague είναι ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με το νέο τεχνικό των Ηπειρωτών, Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει πολύ για να πετύχει στον "Άγιαξ" της Ηπείρου την άνοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις για λογαρισμό του επίσημου site της ΠΑΕ, τόνισε: "Ο πρώτος μου στόχος είναι η άνοδος και μέσα από αυτόν θα δουλέψουμε και με τους νέους. Δεν έχω πρόβλημα με τους νεαρούς. Θα δουλέψω μαζί τους όσο είναι δυνατόν και θα τους προετοιμάσω ώστε να είναι έτοιμοι για την ομάδα", είπε αρχικά ο Ντεμόλ και στη συνέχεια τόνισε:

"Αν επιτύχουμε να προωθήσουμε και έναν δυο θα είναι μεγάλη επιτυχία. Μην περιμένετε όμως να αποτελείται η μισή ομάδα από νέους, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος". Παράλληλα, ο Βέλγος τεχνικός ανέφερε ότι δεν θα ανεχτεί …προβλήματα από τους ποδοσφαιριστές του: "Αν υπάρξει πρόβλημα με κάποιον ποδοσφαιριστή, θα τον πάνε αμέσως στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων για να φύγει".

Συγγνώμη από Αστέρα Τρίπολης

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, δια του Γιώργου Μποροβήλου, απέστειλε επιστολή προς τον ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της μεταγραφής του Ηλία Μιχαλόπουλου, ζητώντας συγγνώμη και ρίχνοντας το φταίξιμο στον παίκτη και το μάνατζέρ του. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ έχει καταγγείλει τον Αστέρα στη Superleague και την ΕΠΟ, καθώς πλησίασε τον παίκτη χωρίς αυτός να είναι ελεύθερος.

Εξώδικο Κούγια σε Χριστοβασίλη

Το σήριαλ με τις συχνές επανεμφανίσεις του Αλέξη Κούγια στην επικαιρότητα του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον κ. Χριστοβασίλη προκειμένου να του καταθέσει εντός 48 ωρών τις εγγυητικές επιστολές για το υπόλοιπο του ποσού που του οφείλεται από την αγορά της ΠΑΕ, ειδάλλως ο κ. Κούγιας απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και την κατάθεση καταγγελίας στην ΕΠΟ (τμήμα αδειοδοτήσεων) και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο κ. Χριστοβασίλης δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και ζήτησε να μην ασχολείται κανείς με το θέμα, δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Ίσως η επανεμφάνιση Κούγια αυτή τη φορά να συνδέεται με τον Πάγκαλο του Πλατανιά Χανίων, ο οποίος είναι στόχος της Παναχαϊκής και στη διεκδίκησή του έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου