Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ψάχνει γήπεδο για προπονήσεις!




















Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με την εξασφάλιση στέγης στο Πανηπειρωτικό να έπαψε εδώ και μερικά χρόνια να είναι "τσιγγάνος" και να περιφέρεται από χωριό σε χωριό προκειμένου να βρει γήπεδο για να κάνουν προπόνηση οι παίκτες, ωστόσο η έναρξη της φετινής προετοιμασίας ξυπνάει μνήμες από το "αμαρτωλό" παρελθόν.

Και αυτό γιατί ο Στεφάν Ντεμόλ απογοητεύτηκε από την εικόνα του Πανηπειρωτικού (πολλές λακκούβες), ενώ στην αυτοψία που πραγματοποίησε χθες το πρωί στα γήπεδα της Α.Ε. Γιάννενα, στο Σταυράκι, τα έκρινε ακατάλληλα και έδωσε εντολή να βρεθούν άλλα γήπεδα για τις προπονήσεις της ομάδας.

Η δυσαρέσκεια του Ντεμόλ για την κατάσταση των γηπέδων κινητοποίησε το νέο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Τάτση, ο οποίος είχε επαφές με ανθρώπους της Κατσικάς προκειμένου να γίνουν εκεί οι προπονήσεις των "κυανόλευκων" μέχρι 26/7, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οριστική απάντηση για το θέμα αυτό θα δοθεί σήμερα από τους ανθρώπους της Κατσικάς στον Τάτση, που είναι αποφασισμένος να αναλάβει πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα, βελτιώνοντας παράλληλα και την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ.

Από νωρίς στα βάσανα

Στο μεταξύ, από νωρίς στα βάσανα μπήκαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ. Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο, με τους παίκτες να "καταπίνουν" πολλά χιλιόμετρα, ενώ το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη. Ο Λάμπρος Βαγγελής συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Φίλιππου Σκόρδου, ενώ ο Παππάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανατολής, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μπάλα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου