Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Έφυγε για Ελατοχώρι ο ΠΑΣ












Για το Ελατοχώρι Πιερίας αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 7 Αυγούστου και θα μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Την ομάδα συνόδευσε εκτός από το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Γιάννης Τάτσης.

Ο Στεφάν Ντεμόλ για το Ελατοχώρι επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Σικαλιάς, Κηπουρός, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Στάθης, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Βαρτζιώτης, Πάντος, Ντε Βισέντι, Ανδράλας, Μπουχάν, Σενόνε, Κεϊτά, Σκούφαλης, Κυριάκος, Βαγγελής, Τζάνης, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος, Παππάς, Ιωάννου και Νικολόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Βατσής, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν τράβηγμα στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες. Σήμερα το απόγευμα (18.00) είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ελατοχωρίου.

Αντιδρά ο Εθνικός Αστέρας για Τζημόπουλο

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Τζημόπουλο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Εθνικού Αστέρα, Βασίλη Αδαμάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε: "Φαίνεται ότι οι επισημάνσεις που είχαμε κάνει αρχικά με τις οποίες ο ποδοσφαιριστής Τζημόπουλος δεσμεύεται με τον Εθνικό Αστέρα με συμβόλαιο μέχρι τις 30.6.2011 δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε μέσω του τύπου για προχωρημένες επαφές του ποδοσφαιριστή και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ευσταθεί, όμως μία τέτοια κίνηση δεν έχει καμία ηθική υπόσταση και κυρίως δεν δείχνει καμία αξιοπρέπεια, ιδιαίτερα για ομάδες του βεληνεκούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν η διοίκηση της ιστορικής ομάδας κινείται και λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι μολύνει την ιστορία του συλλόγου της. Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα τυγχάνει και αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, οπότε αν αληθεύουν ότι γίνονται τέτοιες κινήσεις, τότε το ποδόσφαιρο δεν έχει μέλλον και κινδυνεύει να καταστραφεί εξ’ ων συνετέθη".

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα τόνισε: "Ο σύλλογός μας δεν πρόκειται να παραμείνει με σταυρωμένα χέρια και αδιάφορος σε όλα αυτά καθώς υπάρχουν και υπερκείμενες αρχές τις οποίες και θα ενημερώσουμε έγκαιρα και υπεύθυνα ζητώντας τη δικαίωση μας, αλλά και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου