Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"Σκόρπισε" την Κρανούλα ο ΠΑΣ














Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο φιλικό του που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο της Ρητίνης (δίπλα στο Ελατοχώρι).

Μπορεί η δυναμικότητα της Δόξας Κρανούλας, που ήταν ο σημερινός αντίπαλος των "κυανόλευκων", να μην επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, ωστόσο ο Ντεμόλ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το ευρύ σε έκταση 4-0 σε βάρος των "οράνιε".

Το σκορ για τον ΠΑΣ άνοιξε με το "καλημέρα" ο Μανόλης Σκούφαλης, αφού μόλις στο 3’ έκανε το 1-0 κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σιαλμάς είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 36’ ο Κώτσιος με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, για να έρθει στην επανάληψη ο Μπακαγιόκο με δύο δικά του τέρματα (47’, 51’) να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Μοναδική καλή στιγμή για την Κρανούλα ένα δοκάρι στο 49’.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Ανδράλας, Σενόνε, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ιωάννου, Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Μιχαήλ, Πάντος, Βαρτζιώτης, Κεϊτά, Τζάνης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Μπαντής, Σταμούλης, Γκόλιας, Γκαρόζης, Μπιλιλής, Κρολ, Τασιούλας, Ντάριο, Παπαβασιλείου, Δάσκαλος, Χήρας. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κοτσίνας, Θρασκιάς, Κλεισούρης, Γιάκος, Καραθανάσης, Χαμπίμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου