Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Αλλάζουν όψη οι "Ζωσιμάδες"















Το Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", έπειτα από ένα μήνα και κάτι, αρχίζει πλέον να αλλάζει όψη, καθώς μετά το ξήλωμα του χλοοτάπητα στα μέσα Ιουλίου, ήρθε η ώρα για την επίστρωση του νέου χόρτου. Ήδη από σήμερα το πρωί οι διαδικασίες επίστρωσης του νέου χλοοτάπητα (φωτό από τις εργασίες) έχουν μπει στην τελική φάση, αφού τα ξημερώματα έφτασε από τη Λάρισα το νέο χορτάρι και από πολύ πρωί τα συνεργεία έπιασαν δουλειά.

Όλο αυτό διάστημα οι μπουλντόζες κατάφεραν να αφαιρέσουν αρκετό χώμα, ενώ η κλίση που παρατηρούνταν τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχει πια, αφού από τους 71 πόντους που ήταν η υψομετρική διαφορά, κατέβηκε στους 41 πόντους. Ο δε αγωνιστικός χώρος θα πληροί και τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ.

Ο κ. Κολοβός, που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την πορεία των εργασιών: "Ξεκινήσαμε ήδη από σήμερα την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Θα δουλέψουμε όλοι μας πολύ σκληρά προκειμένου να γίνει η δουλειά όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπολογίζω ότι για να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χορταριού θα χρειαστεί γύρω στις πέντε μέρες. Παράλληλα, με την επίστρωση του χλοοτάπητα θα το ποτίζουμε κιόλας, ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών θα ξεκινήσουμε το ράντισμα. Γίνεται από όλους μας μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί επιτυχώς".

Όσο για το αν το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο κ. Κολοβός ήταν κατηγορηματικός: "Ναι θα είναι. Υπολογίζω ότι από αρχές Σεπτεμβρίου ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος να παραδοθεί προς χρήση για αγώνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου