Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ντάσιος: "Ιδανικό ξεκίνημα"












Εξαιρετικά ξεκίνησε τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα που μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League.

Χθες επικράτησε της Ηλιούπολης και, σε δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος, τόνισε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε την Ηλιούπολη ότι θα παίξει αμυντικά και, όπως ήταν λογικό, δε θα βρίσκαμε ελεύθερους διαδρόμους. Ωστόσο, το γεγονός ότι σκοράραμε γρήγορα ήταν θετικό, αφού μας έλυσε τα πόδια, ενώ η Ηλιούπολη αναγκάστηκε να ανοιχτεί. Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μαζέψουμε, τώρα που είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς.

Πιστεύω ότι έχουμε κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα. Είναι ό,τι καλύτερο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο η καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί κανένας δε θα μας χαριστεί. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε".

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο, υπογράμμισε: "Γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα που έχει το συγκεκριμένο γήπεδο. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου