Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Προς Τρίπολη οδεύει ο Μιχαλόπουλος














Ελεύθερος έμεινε από τον ΠΑΣ ο Ηλίας Μιχαλόπουλος και το "φλερτ" του Ιουνίου με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να καταλήξει, έστω και καθυστερημένα, σε γάμο.

Στην Τρίπολη δεν έχουν διαγράψει από τη μεταγραφική ατζέντα τους τον Ηλία Μιχαλόπουλο, την απόκτηση του οποίου είχαν βιαστεί να ανακοινώσουν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, χωρίς ο ποδοσφαιριστής να έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής είχαν οδηγηθεί τότε στα δικαστήρια (κατόπιν σχετικής καταγγελίας του ΠΑΣ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά), ωστόσο τόσο ο Αστέρας όσο και ο 25χρονος χαφ είχαν βγει "καθαροί" από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Η αντιδικία του Αστέρα με τον ΠΑΣ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό και η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Εσχάτως, ο Μιχαλόπουλος έμεινε ελεύθερος, κερδίζοντας τη δικαστική διαμάχη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει στον Αστέρα (βάσει νόμου έχει το σχετικό δικαίωμα από τη στιγμή που εκκρεμούσε η υπόθεση της προσφυγής του) εφόσον οι Αρκάδες αθωωθούν και σε δεύτερο βαθμό στη διαμάχη τους με τον ηπειρωτικό σύλλογο.

Η υπόθεση αναμένεται σύντομα να τελεσιδικήσει και στην Τρίπολη εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι θα είναι υπέρ τους, κάτι που θα ανοίξει έτσι το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιχαλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου