Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Δοκιμάζει τον Στούκας ο Ντεμόλ












Από το "μικροσκόπιο" του Στεφάν Ντεμόλ θα περάσει σήμερα, στο φιλικό με την Προοδευτική Περάματος (18.00), ο Λουίζ Κάρλος Στούκας.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται από το Σάββατο στα Γιάννενα, θα δοκιμαστεί μέχρι την Παρασκευή και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αν και ο τεχνικός του ΠΑΣ έχει σχηματίσει ήδη πολύ καλή γνώμη για την αξία του από παιχνίδια που έχει παρακολουθήσει σε dvd.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, ξεκίνησε σήμερα. Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία είναι δύο: Σικαλιάς και Βάντερσον είναι τραυματίες και τη θέση τους κάτω από τα δοκάρια και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρουν οι Κηπουρός και Μιχαήλ αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον Ιωνικού για τον Μιχαλόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ιωνικού "κοιτάζουν" περιπτώσεις ελεύθερων παικτών και μία από αυτές είναι του Ηλία Μιχαλόπουλου. Η διορία λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου και οι Νικαιώτες εντείνουν τις προσπάθειες τους για μία τελευταία προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας τους.

Ο 25χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η έφεση που είχε καταθέσει ο σύλλογος της Ηπείρου απορρίφθηκε. Αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ιωνικού και επιθυμούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Μιχαλόπουλου. Από την άλλη ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ενός λεπτού σιγή για τον Μπαχράμη

H FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη. Κατά την τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. αποφάσισε όπως συμπαρασταθεί στην οικογένειά του με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημερίδας, παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης εισηγήθηκε τη δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας ποδοσφαιριστών, η οποία θα διεξάγει αγώνες, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται σε κοινωνικές πρωτοβουλίες. Η εισήγηση του Προέδρου έγινε αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου