Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Με την ίδια "συνταγή" στον Εύοσμο ο ΠΑΣ









Οι πρώτες "παραστάσεις" των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Football League είναι δίχως αμφιβολία εντυπωσιακές.

Η ομάδα συνδυάζει αρμονικά την ουσία με το θέαμα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Στεφάν Ντεμόλ, που συνολικά και από τους έντεκα που χρησιμοποίησε κόντρα στην Ηλιούπολη, είδε στο γήπεδο αυτό ακριβώς που ήθελε.

Μπορεί σήμερα να ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, όμως, το πιο πιθανό είναι πως ο Βέλγος τεχνικός θα πάει με την ίδια "συνταγή" και το ίδιο σχήμα σε σύστημα και παίκτες, αφού δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να κάνει αλλαγές. Εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Σιαλμάς, που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Σε μια τέτοια περίπτωση επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει φέρεται ο Σκούφαλης.

Έλαμψε ο Φουρτάδο

Σαφέστατο μήνυμα προς τον Ντεμόλ για το βαθμό ετοιμότητάς του έστειλε ο Φουρτάδο με την εμφάνισή του στο απογευματινό φιλικό με την Κρανούλα. Ο υψηλόσωμος φορ, εκτός του ότι πέτυχε δύο γκολ, εκ των οποίων το δεύτερο ήταν πραγματικά σπάνιας ομορφιάς ως προς τη δημιουργία του, ήταν ομολογουμένως πολύ κινητικός, μάρκαρε, έκλεψε πολλές μπάλες, έκανε τάκλιν και δεν άφηνε καμία φάση να πάει χαμένη.

Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού μόνο στο α΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για ποδόσφαιρο. Το 1-0 έγινε στο 4ο λεπτό, όταν ο Φουρτάδο βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή από το ένα μέτρο νίκησε τον Βασιλειάδη, ενώ στο 19ο πραγματικά χάθηκε το... τόπι, όταν οι Τζάνης, Φουρτάδο, Κουτσοσπύρος άλλαξαν με κινηματογραφική ταχύτητα την μπάλα και ο Πορτογάλος πλάσαρε με τη μία.

Ο Ντεμόλ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ τις δικές του δοκιμές έκανε και ο Γιώργος Λαδιάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κουβεντάρης (46' Σικαλιάς), Στάθης (76' Νικολάου), Κάρλος, Βαρτζιώτης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (70' Οικονόμου), Σκούφαλης (76' Ιωάννου), Κουτσοσπύρος (72' Θεοδωρής), Νικολόπουλος (46' Ντε Φρέιτας), Φουρτάδο, Τζάνης (70' Γκέγκας).

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης (32' Μπαντής, 60' Καραθανάσης), Διαμάντης, Τασιούλας, Χήρας, Μπιλιλής, Κλεισούρης, Δάσκαλος, Κωτσίνας, Παπαβασιλείου, Φραγκίεβιτς, Κοσμάς. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σταμούλης, Γκόλιας, Παπαρούνας, Κολιός, Βατσής, Κάκαβος, Γιάκος, Θρασκιάς, Γκαρόζης, Κρολ.

Σφυρίζει ο Κυζάς

Ο Γ. Κυζάς του συνδέσμου Δράμας θα σφυρίξει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δηλγεράκης και Πολυμενίδης του ιδίου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κιοτζένης (Καβάλας) και παρατηρητής ο κ. Βέλλιος (Ξάνθης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου