Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ντεμόλ: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"














Την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στη Δ' φάση του κυπέλλου Ελλάδος σχολίασε ο Στεφάν Ντεμόλ στον SUPER FM 104,3.

Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μία εύκολη πρόκριση και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση ορισμένων παικτών του, ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρώτος στόχος για τον ΠΑΣ παραμένει το πρωτάθλημα.

Για τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του, είπε: "Κάναμε πολλές αλλαγές, αλλάξαμε τουλάχιστον 7 πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανθρακικό, γιατί ήθελα να δώσω κάποιες ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες για να διαπιστώσω αν είναι έτοιμοι ή όχι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν λιγάκι δύσκολο, χάσαμε κι ένα πέναλτι, ενώ στο β' ημίχρονο οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά, κέρδισαν άνετα και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο".

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες που δοκίμασε: "Από κάποιους παίκτες έμεινα ευχαριστημένος, από κάποιους άλλους όχι. Ήταν ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ορισμένοι παίκτες, μην ξεχνάμε όμως ότι βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, ενώ το κύπελλο ακολουθεί".

Για τον προσεχή αντίπαλο (Εθνικό) στο πρωτάθλημα και τη γνώμη που αποκόμισε γι' αυτόν βλέποντάς τον στον αγώνα κυπέλλου με την Κρανούλα, υπογράμμισε: "Βρέθηκα στην Κρανούλα για να δω για μία ακόμα φορά τον Εθνικό. Τους έχουμε δει κι άλλες δύο φορές, οπότε ξέρουμε πολλά για εκείνους. Θα τους σεβαστούμε, αλλά θα πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς".

Ντέρμπι στο Ελληνικό

Στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος μπαίνουν ξανά οι ομάδες της Football League, με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί εκ νέου σε δύο δόσεις.

Στο Ελληνικό το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει το πιο σημαντικό ματς, με τον Εθνικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τα κυριακάτικα παιχνίδια ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση Τρίκαλα-Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να προέρχονται από εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα αλλά και αποκλεισμό στο θεσμό του Κυπέλλου. Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου
17:00 ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας
17:00 Αγροτικός Αστέρας-Παναιτωλικός
17:00 Ηλιούπολη-Πιερικός
18:00 Τρίκαλα-Λεβαδειακός
18:00 Διαγόρας-Θρασύβουλος

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
17:00 Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα
18:00 Ιωνικός-Δόξα Δράμας
18:00 Πανθρακικός-Βέροια
19:00 Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας (CONN-X)

Δια χειρός ΟΠΑΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΠΑΠ θα συνδράμει στην απόκτηση απ' την ΕΤ3 μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Β' Εθνικής. Το πότε θα ξεκινήσουν οι μεταδόσεις (αν και εφόσον) της ΕΤ3 αποτελεί ένα ερωτηματικό, πιθανότατα όμως αυτό θα γίνει την τρίτη αγωνιστική. Για τη δεύτερη αγωνιστική το Conn-X TV θα μεταδώσει τηλεοπτικά την ερχόμενη Δευτέρα την αναμέτρηση Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου