Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δίψα για πρόκριση












Δίψα για πρόκριση. Η συγκεκριμένη φράση αποτυπώνει περίτρανα το κλίμα το οποίο επικρατεί στα Γιάννενα για τον αυριανό αγώνα Kυπέλλου (3 μ.μ., Conn-X TV) κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ ζουν στιγμές «τρέλας» μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Football League, καθώς η ομάδα δείχνει πανίσχυρη αγωνιστικά, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες εφτά αγωνιστικές, επίδοση η οποία εγκατέστησε τους Γιαννιώτες στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και άνοιξε την όρεξη όλων για τη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα, όμως, μπορεί να περιμένει, καθώς αύριο οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ καλούνται να αποκλείσουν μία ομάδα της Super League, ώστε να ξεκινήσουν όνειρα διάκρισης στο δεύτερο τη τάξει θεσμό του εγχώριου ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Το αναμενόμενο κατάμεστο «Ζωσιμάδες» θα δώσει σημαντική ώθηση, ενώ στο μυαλό των περισσότερων βρίσκεται και το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο που έριξε τους τίτλους τέλους στην παρουσία του ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ.

Στα αγωνιστικά, ο Ντεμόλ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο αναμένεται να κάνει μία με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, ενώ στην 21μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους Λουίζ Κάρλος, Βαρτζιώτη και Κουτσοσπύρο. Αναλυτικά η αποστολή: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Κώτσιος, Πάντος, Λουίζ Κάρλος, Βαρτζιώτης, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βισέντι, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Φουρτάδο, Σιαλμάς και Κουτσοσπύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου