Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τζάνης: "Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ"












Το δικό τους... πάρτι έστησαν στον αγωνιστικό χώρο του "Ζωσιμάδες" οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι υπερκέρασαν με τον καλύτερο τρόπο το εμπόδιο του Πιερικού και περιμένουν πλέον τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ο Χρήστος Τζάνης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νίκη της ομάδας του, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, ενώ έκανε κι έναν απολογισμό των πέντε αγωνιστικών που έχουμε διανύσει μέχρι σήμερα στη Football League.

Αρχικά, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε έκανε εύκολο το έργο μας και φτάσαμε άνετα στη νίκη. Τα τέρματα του Ανδράλα και του Βάντερσον μας έλυσαν τα πόδια και καταφέραμε να γίνουμε από πολύ νωρίς αφεντικό του αγώνα. Η ομάδα, ειδικά στο πρώτο μέρος, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Στην επανάληψη κατεβάσαμε στροφές, αφού είχαμε υπέρ μας και το σκορ".

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Τζάνης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: "Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια από όλους μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα ντέρμπι και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προσωπικά, πιστεύω ότι αν εμείς παίξουμε το παιχνίδι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα, άλλωστε το δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει. Θα γίνει ένας καλός αγώνας και θεωρώ ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα είμαστε τελικά οι νικητές".

Αναφορικά με τις πέντε πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Τζάνης υπογράμμισε: "Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου έχουμε πιάσει τους βαθμούς που είχαμε υπολογίσει. Πρέπει να πάρουμε καταρχήν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια το επόμενο ματς που είναι με τη Βέροια προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για το μεγάλο μας στόχο που είναι η επιστροφή στη Super League. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου