Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: ''Διπλό'' για εξιλέωση με τον ΠΑΣ


Μετά την νέα γκέλα με τον Πιερικό στον ΟΦΗ σκέφτονται μόνο ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και αυτό δεν είναι άλλο πέρα της νίκης.

Νίκη και μόνο νίκη! Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του ΟΦΗ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ισοπαλία κόντρα στον Πιερικό «πόνεσε» ακόμα περισσότερο την ομάδα καθώς απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο όπως τονίζουν και στον ΟΦΗ τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη.

Τα περιθώρια όπως καταλαβαίνει κανείς όμως έχουν στενέψει και αν ο ΟΦΗ θέλει να μιλάει ακόμα για απευθείας άνοδο, πρέπει να πάρει το «διπλό» στα Γιάννενα. Οι παίκτες της ομάδας θέλουν να ξαναζεστάνουν τον κόσμο και να αλλάξουν τα τελευταία «κακώς κείμενα». Ο αγώνας κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξουν πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον ΟΦΗ και πως οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν ακόμα ζωντανοί στο «κυνήγι» της ανόδου.

Έρχεται την Παρασκευή ο Ρούσεφ:


Την Παρασκευή αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα του Ρούσεφ και ο Βούλγαρος θα έρθει στο Ηράκλειο θέτοντας τον εαυτό του διαθέσιμο για την "μάχη" των Ιωαννίνων.

Εδώ και αρκετές ημέρες, Μαχλάς και Πλεξίδας έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρηση του παίκτη με τον ΟΦΗ να καταβάλλει ένα ποσό στην θεσσαλική ομάδα.

Ο Ιβάν Ρούσεφ βρίσκεται στα Τρίκαλα και μέσα στην Παρασκευή θα πάρει το αεροπλάνο για την Κρήτη και το Ηράκλειο όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει αμέσως το συμβόλαιο του και αμέσως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του προκειμένου να αγωνιστεί στην μεγάλη αναμέτρηση των Ιωαννίνων την προσεχή Δευτέρα.

Και είναι δεδομένο ότι σε αυτό το πρωτάθλημα, η δική του παρουσία είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα με την ποιότητα και την κλάση που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής.
Mία Επιστροφή και μία απουσία

Μια επιστροφή και μια απουσία θα έχει σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πιερικό ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Παναγιώτης Ζορμπάς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στον προσεχές αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ψωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου