Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: Τέτοια ματς τα κερδίζουν η καρδιά και το πάθος


Αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του ΟΦΗ να αφήσουν πίσω τους το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν την Τετάρτη και να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο. Επιμένει σε Βερόν ο Αναστόπουλος.

H προετοιμασία για το ντέρμπι της Ηπείρου ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής με προπόνηση στο ΒΑΚ και άπαντες σκέφτονται μόνο την... ευχάριστη επιστροφή στην Κρήτη. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να αφήσουν πίσω τους εμφανίσεις όπως αυτές της Τετάρτης και του Ευόσμου.

Μάλιστα, όπως έλεγαν παίκτες και Αναστόπουλος "θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε στα Γιάννενα. Σε αυτά τα παιχνίδια κάνει την διαφορά το πάθος και η καρδιά και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως αρμόζει στους παίκτες του ΟΦΗ".

Ο 52χρονος τεχνικός πήρε στην αποστολή τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Ζαχαράκης, Μπερτίν, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Κιάσσος, Ψωμάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Κατσικογιάννης, Καρακατσάνης.

Επιμένει σε Βερόν
Παρά το γεγονός ότι ο Ματίας Βερόν πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πιερικό, ο Αναστόπουλος έδειξε ότι θα τον εμπιστευτεί και την Δευτέρα. Ο Αργεντίνος θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε κόντρα στον Πιερικό καθώς αναμένεται να αγωνιστεί παίζοντας σαν 10αρι.

Μαζί του στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος και κατ' αυτόν τον τρόπο έρχονται αλλαγές στην αμυντική τετράδα.

Εκεί επιστρέφει στο κέντρο ο Ψωμάς που θα αγωνιστεί μαζί με τον Μπερτίν ενώ στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Μπούρμπος, Πίτσος με τερματοφύλακα τον Βεζυρίδη.

Τέλος, φαίνεται ότι υπάρχει δίλημμα στην επίθεση σε ότι έχει να κάνει με τον Γκουεί και τον Βλόνταρτσικ καθώς ο Αναστόπουλος δεν έχει κατασταλάξει στο ποιος θα ξεκινήσει βασικός ενώ δεδομένοι θεωρούνται οι Γιακούμπου, Αγρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου