Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: Ο Βατσινάς σφράγισε επιταγές του ΟΦΗ, πυρ κατά Κουράκη

Ο Φανούρης Βατσινάς (αριστερά) άνοιξε μέτωπο με τον Γιάννη Κουράκη 
με τον οποίο υπέγραψε τα συμφωνητικά πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ

Φανούρης Βατσινάς εναντίον Γιάννη Κουράκη και στη μέση, όπως πάντα, ο ΟΦΗ. Η προχθεσινή κίνηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ να ζητήσει από τον εισαγγελέα Ηρακλείου τη διενέργεια ελέγχου στα οικονομικά της εταιρείας δεν ήταν φυσικά τυχαία και χθες έγινε το επόμενο βήμα από μέρους του. Συγκεκριμένα, ο Βατσινάς σφράγισε δύο επιταγές του ΟΦΗ ύψους 100.000 ευρώ (με ημερομηνίες λήξης 30 Δεκέμβρη και 15 Γενάρη αντίστοιχα), εντείνοντας την πίεση για να πάρει αυτά τα χρήματα.
Αξίζε, δε, να σημειωθεί ότι ο ίδιος παρουσιάζεται πυρ και μανία με τον Γιάννη Κουράκη, με τον οποίο έγινε η συμφωνία αγοραπωλησίας της ΠΑΕ, ενώ ισχυρίζεται ότι διαστρεβλώνεται η αλήθεια με όσα λέγονται ότι εξαιτίας του τα χρέη είναι περισσότερα. Ο Βατσινάς δείχνει ανένδοτος και, όπως λέει, οι επιταγές είναι της ΠΑΕ ΟΦΗ και έχουν την υπογραφή του τότε προέδρου της ομάδας Γιάννη Κουράκη, κατά του οποίου θα προσφύγει νομικά, αν μέσα στο τρίμηνο που προβλέπει ο νόμος δεν πληρωθούν.
«Δεν τα έχω με εσάς»
Η κίνηση με τις επιταγές φυσικά και προκάλεσε την αντίδραση των Νίκου Μαχλά και Βασίλη Ξημέρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο ομόλογός του στον Ερασιτέχνη επικοινώνησαν με τον Βατσινά και ζήτησαν εξηγήσεις, τονίζοντάς του με νόημα πως «παραλάβαμε ένα χάος και έχεις ευθύνη για την κατάσταση στην ΠΑΕ».
Ο Βατσινάς ανταπάντησε πως «δεν τα έχω με εσάς και φυσικά τον ΟΦΗ, αλλά με τον άνθρωπο που έκανε τη συμφωνία μεταβίβασης. Περιμένω αυτή να τηρηθεί. Και επιτέλους να σταματήσει να βγαίνει προς τα έξω ότι εγώ καταχρέωσα την εταιρεία».
Στο κλείσιμο της κουβέντας οι Μαχλάς και Ξημέρης του ανέφεραν το γεγονός ότι «το άνοιγμα των πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ επί ημερών Βατσινά προέκυψε από τον έλεγχο ορκωτών λογιστών», θέλοντας να του αποδείξουν ότι δεν υφίσταται αμφισβήτηση περί αυτών.
Παπουλής: «Μιλάω με ΟΦΗ»
Στα μεταγραφικά, πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Φώτη Παπουλή βρίσκονται οι Κρητικοί. Μάλιστα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, επιβεβαίωσε τις επαφές («μιλάω με τον ΟΦΗ») και ίσως και σήμερα να έχει υπογράψει.
Κοιλιάρας και Τάντιτς
Στο μέτωπο του χαφ ο Σίσιτς ζητάει πάνω από 100.000 ευρώ για να υπογράψει, πάντα υφίσταται ως εναλλακτική ο Τάντιτς, ενώ εσχάτως προέκυψε ενδιαφέρον και για τον Κοιλιάρα, με την προϋπόθεση να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Τέλος, για την άμυνα, πέραν του κλεισμένου Αρβανίτη, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Γόγολου από Αγροτικό και Βοσκόπουλου από Σέρρες.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου