Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is... Beos!


Ανακοίνωση... this is Beos από τον Ολυμπιακό Βόλου, που δίνει συνέχεια στην κόντρα με την Λάρισα με όσο πιο ακραίο τρόπο θα μπορούσε να το κάνει, χρησιμοποιώντας ειρωνείες και υπονοούμενα. Χαρακτηρίζει το γήπεδό της «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», της εύχεται να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκα και κάνει λόγο για... πρόβατα!

Aναλυτικά, η νέα ανακοίνωση:

"Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».
Τη συνέχεια μάλιστα θα δώσει ο πρόεδρος μας σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, στις 20 Φεβρουαρίου.
Τελικά, όπως αποδεικνύεται, όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Κουραστήκαμε πια με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας που πίσω από αυτές προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας και τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων πρωταθλημάτων και δυστυχώς εσάς, τους δήθεν ηθικούς και περήφανους. Δεν υπάρχουν και δεν θα βρεθούν πια ομάδες που θα βάλουν δύο αυτογκολ για να σας σώσουν και μετά να σβήσουν από το χάρτη (περίοδος 2006-2007).
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα την περασμένη Κυριακή στο «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ» χωρίς την οργάνωση και την πείρα του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχε χάσει πριν καν βγει στον αγωνιστικό χώρο, από τα αίσχη που είχατε ετοιμάσει και τη ψυχολογική φόρτιση που προσπαθήσατε εκβιαστικά να επιβάλλετε.
Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.
Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία.
Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».
Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου.
Καλώς τα παιδιά!
Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β’ εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους. Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.
Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μία ακόμη παροιμία: «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, «να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε». Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε.
Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos! "

Στο μεταξύ, το... ξεσάλωμα του Αχιλλέα Μπέου συνεχίστηκε και ραδιοφωνικά, καθώς έκανε δηλώσεις στον Sentra FM.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την ανακοίνωση: «Αν θεωρείτε ότι η ανακοίνωση αυτή έχει ξεφύγει από τα όρια, γιατί δεν ασχοληθήκατε με τα λεγόμενα του Σισέ ή με το ξεβράκωμα του Μήτρογλου;
Δικαίωμά σας να βγάλετε εμένα ή τον Πηλαδάκη όποτε κρίνετε ότι θέλετε να αναλύσετε κάτι. Όμως, κάποιοι θεώρησαν ότι εγώ είμαι ο κακός που είπα Μαντρι-γκάλ και δεν ασχολούνται με τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα του χώρου. Υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι».
Για την κόντρα με την ΑΕΛ: «Τελειώσανε τα πανηγύρια, εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι να πάμε και να τους κλείσουμε το σπίτι! Αντε γεια! Τελειώσανε! Είμαι στη Νέα Σμύρνη και προετοιμάζω το κλίμα που έρχεται σε δυο βδομάδες η Λάρισα!».
Για τους λόγους της βεντέτας: «Λογικό δεν είναι να υπάρχει κόντρα; Υπάρχουν τα ΠΑΟΚ-Άρης, Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Λογικό είναι να υπάρχει αντιπαλότητα, μέχρι ενός σημείου. Όταν μας προκαλούν, απαντάμε. Ο Βόλος είναι ομάδα μεγάλη. Τελείωσε ο Βόλος της σφαλιάρας και θα διεκδικεί όποιο κομμάτι του αναλογεί από την πίτα».
Για τους χαρακτηρισμούς που υπάρχουν στην ανακοίνωση: «Όλοι οι χαρακτηρισμοί είναι πραγματικοί. Δεν είχα ξαναπάει στη Λάρισα. Πηγαίνοντας συνοδεία με την ομάδα προς το γήπεδο, είχε αριστερά-δεξιά μαντριά. Γιατί βάζουν γεωπόνους; Να βάλουν τα πρόβατα στο γήπεδο. Στη Β’ Εθνική θα περάσουν καλά. Έρχεται καταιγίδα»!
Για το γήπεδο της ΑΕΛ: «Δεν αφορά η κόντρα εμένα με τον Πηλαδάκη. Μιλάω για το ψεύτικο οικοδόμημα του «ARENA». Παραμύθι το κάνατε εσείς οι δημοσιογράφοι. Πως έγινε θα μας πείτε; Για μένα δεν είναι καλύτερο από το Πανθεσσαλικό. Είναι καλύτερο από το ΕΑΚ και το Αλκαζάρ. Από Πανθεσσαλικό, Βικελίδης κτλ δεν είναι καλύτερο. Είναι μια προσωπική πρωτοβουλία του Πηλαδάκη και είναι άξιος συγχαρητηρίων».
Για την βεντέτα με τον Πηλαδάκη: «Όταν μπαίνει ο Αντώνης (σ.σ.: Ρέμος) στη μέση μπερδεύομαι. Υπήρξαμε γνωστοί με τον Πηλαδάκη, όχι φίλοι. Από κει και πέρα, ο ίδιος ξεκίνησε την κόντρα. Προφανώς δεν ήξερε ότι όποιος τα βάζει με τον Μπέο τελειώνει. Η ζωή μου είναι οι κόντρες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Ούτε έμπορος ναρκωτικών είμαι ούτε παίρνω δημόσια έργα. Όποιος θέλει ας με ελέγξει».
Για το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Λάρισας την περασμένη Κυριακή: «Αυτό το πανό αν ζουμάριζε η τηλεόραση θα έλεγε κανείς για τα παιδιά μου που θα το έβλεπαν; Ε, Μαντριγκάλ είναι. Τέλειωσαν τα μεροκάματα. Αφού δεν σας πειράζει εσάς τους δημοσιογράφους ένα πανό για έναν άνθρωπο που έχει πέντε παιδιά… Εμένα θα με κρίνει η 7ετία του Πανιωνίου, τα 2-3 που είμαι στο Βόλο. Μοιραία όταν εκπροσωπείς μια ομάδα έρχεσαι σε κόντρες. Δεν σκύβω το κεφάλι».

_________________________________________________________________

Όλα ξεκίνησαν στο νεόδμητο AEL FC Arena (Ελ Μαντρι-γαλ κατά τον Αχιλλέα Μπέο) όπου η αγάπη του κόσμου για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου ήταν έκδηλες…


Η ομάδα του Βόλου κέρδισε με 2-1 και βύθισε ακόμα περισσότερο την ΑΕΛ. Ο Αχιλλέας ξέσπασε.


Η ανακοίνωσή του έσταζε χολή. Οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ήταν ανάλογες και μετά την διάσημη έκφραση “This is Volos”, το “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ” ήχησε ως αποχαιρετισμός της ΑΕΛ από τη Superleague…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου