Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ψωμάς - Έκανα χάρη που πήγα στον ΟΦΗ


Ο Μανώλης αποκάλεσε "τζάμπα μάγκες" τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στα γραφεία της ΕΠΟ εκδικάστηκε η έφεση που είχε υποβάλλει κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον Ρεθυμνιώτη αμυντικό σε αυτήν την "δικαστική μάχη" που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον ίδιο και την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Η υπόθεση εκδικάστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ όπου η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του Μανώλη Φωτάκη, δικηγόρου του συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης καθώς ήταν άρρωστος ο Ντίνος Μανταδάκης.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης παρά μόνο δέχτηκε την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την προσεχή Δευτέρα.
Παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης ήταν και ο Μανώλης Ψωμάς που μίλησε με ιδιαίτερα προσβλητικό χαρακτήρα για τον ΟΦΗ και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.
Μάλιστα, ο Μανώλης Ψωμάς είπε ότι "τους έκανα χάρη που πήγα στον ΟΦΗ!" προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Φωτάκη.
Όμως ο Μανώλη Ψωμά συνέχισε χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς  εις  βάρος των μελών της διοίκησης του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας τους "τζάμπα μάγκες".
Στο ερώτημα, για ποιον λόγο προχώρησε στην προσφυγή, ο Μανώλης Ψωμάς είπε ότι έχει πάρει μόλις... 774 ευρώ.
Πάντως, ο Μανώλης Ψωμάς συνεχίζει να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής και δεν θα έχει μέχρι και την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Ψωμάς κερδίσει την υπόθεση τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να του καταβάλει όλα τα χρήματα της φετινής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου