Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Διαγόρας-Λεβαδειακός 0-1


Με γκολ του Πέτρου Ζουρούδη, ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέϊ οφ της Football League, επικρατώντας με 1-0 του Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Την πρώτη του νίκη στα πλέϊ οφ της Football League πέτυχε ο Λεβαδειακός, ο οποίος με γκολ του Πέτρου Ζουρούδη επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Η ομάδα της Βοιωτίας με τη νίκη της αυτή έφτασε στους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, ενώ η ομάδα της Ρόδου παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".

Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει την Τρίτη (26/7), ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την Δόξα Δράμας, ενώ ο Διαγόρας θα παίξει με τον ΟΦΗ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 8
2. Δόξα Δράμας 5
3. Λεβαδειακός 5
4. Διαγόρας 0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής

Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/ Γεωργαράκος (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών)

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Φράγκος, Πεταυράκης (30' λ.τρ. Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης (80' Κενενούδης), Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας (89' Φασάκης), Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Ζουρούδης, Λουτσιάνο (50' Πόποβιτς), Σωτήρχος, Κοιλιάρας, Ντιμπαλά (81' Μπεγκόνια), Λισγάρας, Αλεξίου, Κοτίτσας (46' Τριποτσέρης), Ταραλίδης, Τάσιτς.

Κίτρινες κάρτες: Χατζηκοσμάς (Διαγόρας)-Ντιμπαλά (Λεβαδειακός)

Σκόρερ: Ζουρούδης (54', Λεβαδειακός)

Λίγες φάσεις το πρώτο μέρος

Λίγες ήταν οι φάσεις στο πρώτο μέρος στο γήπεδο της Φυλή. Στο 12ο λεπτό, ο Κοιλιάρας έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Χειμωνέττος ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα, στο 24', ο Ντιμπαλά από δεξιά μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα στον Ζουρούδη, αλλά από το σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Διαγόρας έκανε αισθητή την παρουσία του στο 31', όταν ο Χατζηκοσμάς δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Στρατηλάτης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34' ο Ντιμπαλά έκανε το σουτ πιεζόμενος από δύο αντιπάλους με τον Χειμωνέττο να διώχνει με τα πόδια και να ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Ανέβηκε ο Λεβαδειακός στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος, κάτι οι αλλαγές του Γιάννη Παπακώστα και κάτι η κούραση των νεαρών παικτών του Διαγόρα, έπαιξαν ρόλο, ώστε η ομάδα της Βοιωτίας να ανεβάσει την απόδοσή της. Στο 50', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοιλιάρα, ο Τριποτσέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (54'), ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από μπαλιά του Τριποτσέρη, ο Ζουρούδης έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε τον Χειμωνέττο και έκανε το 0-1 για τον Λεβαδειακό.

Στο 61', ο Σωτήρχος έκανε την σέντρα ο Ζουρούδης έπιασε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Διαγόρα έδιωξε σε κόρνερ. Ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 78', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, ο Λισγάρας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Διαγόρα.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε πάντως στον Διαγόρα, όταν στο 79', ο Χατζηκοσμάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Στρατηλάτη, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να διώχνει με τα πόδια και να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου