Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΠΑΣ: Με 25 στο Ζέεφελντ


Στο Ζέεφελντ θα συνεχίσει την προετοιμασία του από την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με 25 ποδοσφαιριστές αναχωρεί η αποστολή.

Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα παραμείνει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αυστρία προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας  του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να αναχωρήσει την Κυριακή για το Ζέεφελντ, όπου θα προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά από τις 24 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου. Η αποστολή θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στις 11:30 το πρωί και θα «πετάξει» για Μόναχο στις 18:00. Μετά θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ οδικώς.

Ο τεχνικός της ομάδας , Στεφάν Ντεμόλ, επέλεξε  τους 25 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του. αφήνοντας εκτός τους Σκούφαλη, Σενόνε και τους νεαρούς  Ιωάννου, Παππά, Γιάκο.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι: Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Κουέβας Ντε Βισέντι, Χουτ, Φεγκρούς, Κεϊτά, Λίλα, Βάντερσον, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου, Κηπουρός, Κυριάκος, Κώτσιος, Μαργαρίτης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζάνης, Τζημόπουλος, Τσάνης.

Το πρώτο φιλικό θα το δώσει ο ΠΑΣ  την Δευτέρα με αντίπαλο την τουρκική Σίβασπορ.

Τηλεοπτικά από την NOVA τα τρία από τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Ζέεφελντ.

Τα τρία από τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κατά την παραμονή του στο Ζέεφελντ (24/7-5/8) θα είναι τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS της Forthnet Media Holdings Α.Ε. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αντιμετωπίσει την Sivaspor, την AL AIN, την Τσέχικη Chomutov αντί της Sotchi όπως είχε οριστεί αρχικά, ενώ στις 4 Αυγούστου αντί της Ρουμάνικης Universitatea θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Σας παραθέτουμε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στο Ζέεφελντ:

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΥΣΤΡΙΑ

25/7 17:00 (τοπική ώρα): ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ήπειρος - ΕΛΛΑΔΑ) - Σίβασπορ (Τουρκία), Worgl Stadium 

28/7 18:00 (τοπική ώρα): ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ήπειρος - ΕΛΛΑΔΑ) - ΑΛ ΑΙΝ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ), Worgl Stadium - NOVASPORTS

31/7 17:00 (τοπική ώρα): ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ήπειρος - ΕΛΛΑΔΑ) - Χόμουτοφ (ΤΣΕΧΙΑ) , TBC STADIUM - NOVASPORTS

4/8 18:00 (τοπική ώρα): ΑΡΗΣ (Θεσσαλονίκη - ΕΛΛΑΔΑ) - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ήπειρος - Ελλάδα), Ζέεφελντ (TV RIGHTS ARIS FC) NOVASPORTS

SEEFELD AUSTRIA

25/7  Kick off Time 17:00 (local time):  PAS GIANNINA (Epirus - GREECE) - SIVASPOR (TURKEY), Worgl Stadium

28/7 Kick off Time 18:00 (local time) : PAS GIANNINA (Epirus -GREECE) - AL AIN (UNITED ARABIC EMIRATES), Worgl Stadium - NOVASPORTS

31/7 17:00 (local time): PAS GIANNINA (Epirus - GREECE) - CHOMUTOV (CZECH REPUBLIC), TBC Stadium - NOVASPORTS

4/8 18:00 (local time) :  ARIS (GREECE)-PAS GIANNINA (Epirus - GREECE), Seefeld [TV RIGHTS ARIS FC] -  NOVASPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου