Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Αγεφύρωτη η διαφορά με Μπακαγιόκο


Στα Γιάννενα παρουσιάστηκε το Σάββατο ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο για πιθανή επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών για τρίτη χρονιά, ωστόσο το ραντεβού έδειξε ότι υπάρχει χάσμα που αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται αγεφύρωτο.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής δέχτηκε να πέσει από τα 280.000 ευρώ στα 220.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό είναι απαγορευτικό με την οικονομική κρίση που υπάρχει, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ιβοριανός θα υπολογίζεται ως δεύτερη λύση, αν μείνει, αφού για κλασικό σέντερ φορ η διοίκηση «χτενίζει» την Αργεντινή και τρέφει κάποιες λιγοστές -έστω- ελπίδες για τον Βελάσκεθ.

Ο πρόεδρος επανέλαβε στον Μπακαγιόκο ότι η πρόταση γι' αυτόν είναι 150.000 ευρώ και δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο διαπραγματεύσεις για ποσό πάνω από αυτό.

Ο Ιβοριανός ζήτησε να προπονηθεί μερικές μέρες μέχρι ο μάνατζέρ του να του βρει ομάδα ή να αποφασίσει αν θα μείνει με αυτό το ποσό, αλλά από τον ΠΑΣ του το απέκλεισαν κατηγορηματικά. Προς το παρόν, λοιπόν, δεν φαίνεται περιθώριο σύγκλισης.

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου