Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Εφτά ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις!


Μέσα σε μια κωμικοτραγική κατάσταση, η Σούπερ Λίγκα ετοιμάζεται να κάνει, την Παρασκευή, την κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα γνωρίζοντας τις 14 από τις 16 ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτό. Τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν συνολικά εφτά ομάδες!

Στην κληρωτίδα θα μπουν δυο χαρτάκια που θα γράφουν "ομάδα Α" και "ομάδα Β" και θα αντιστοιχούν στις δυο ομάδες που θα συμπληρώνουν την κατηγορία και που ακόμα δεν είναι γνωστές.

Τις δύο θέσεις διεκδικούν:

-Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, που πρωτοδικά έχουν τιμωρηθεί με υποβιβασμό στην Football League για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Έχουν κάνει ωστόσο έφεση και σύμφωνα με τις προθέσεις τους, αν η αρχική απόφαση παραμείνει, θα προσφύγουν και στο CAS! Aν δικαιωθούν θα αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα.

-Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, που σύμφωνα με την Σούπερ Λίγκα είναι οι δυο ομάδες που πρέπει να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία αντί του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας εφόσον ισχύσει ο υποβιβασμός τους. Και αυτό γιατί το σκεπτικό της τιμωρίας του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας αναφέρει πως τιμωρούνται καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της προηγούμενης σεζόν. Και με δεδομένο πως ο Ηρακλής έχει επίσης υποβιβαστεί στα χαρτιά, βάση της νέας βαθμολογίας που θα προκύψει, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να μείνουν στην κατηγορία.

-Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, που συμμετείχαν στα πλέι οφ της ανόδου και τερμάτισαν πίσω από τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την απόφαση της Football League ωστόσο για το ποιές ομάδες ανεβαίνουν και ποιές πέφτουν, ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας πρέπει να ακολουθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Football League, την θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας δεν πρέπει να πάρουν η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός αλλά ο Λεβαδειακός και η Δόξα. Η απόφαση αυτή έρχεται σε κόντρα με το σκεπτικό της Σούπερ Λίγκα, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στους ανθρώπους της τελευταίας αφού το μπάχαλο συνεχίζεται...

-Ο Ηρακλής, που ελπίζει να δικαιωθεί στα θέματα της αδειοδότησης και της πλαστογραφίας και να μείνει τελικά στην Σούπερ Λίγκα. Οι πιθανότητες για τον "γηραιό" πάντως, είναι ελάχιστες.

Η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 14:00 και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο SOFITEL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου