Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Νοσοκομείο" ο ΠΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-1 (+Video)

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Στεφάν Ντεμόλ για τον προσεχή αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο στους "Ζωσιμάδες".

Πολλοί είναι οι τραυματίες παίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Στεφάν Ντεμόλ, επιστρέφει την Πέμπτη (6/10) από το Βέλγιο έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Ο Φεγκρούς αντιμετωπίζει θλάση στον ώμο, ο Βάντερσον (φλεγμονή στο μάτι) και ο Ντε Βισέντι (κάκωση οπισθίων κνημιαίων από άμεση πλήξη).

Στο ιατρικό δελτίο ήρθαν να προστεθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκεται για τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος έχει κάκωση μαλακών μορίων στην ποδοκνημική και ακολουθεί θεραπεία, ενώ ενοχλήσεις στο γόνατο αντιμετωπίζουν οι Πάντος και Πατσατζόγλου, η κατάσταση τους, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία και η μαγνητική τομογραφία βγήκε καθαρή.

Αντίθετα, ο Ζαϊρί νιώθει πόνους στη μέση και την Δευτέρα θα κάνει μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Βαρύ διάστρεμμα ο Ντάσιος

Η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα. Μέσα σε διάστημα τριών μηνών ο Γιώργος Ντάσιος και εκεί που έδειχνε ότι είχε βρει τα πατήματα του, μετά τον καλοκαιρινό τραυματισμό στα πλευρά, ήρθε ακόμα ένας. Συγκεκριμένα ο κάπτεν του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε ανύποπτη φάση στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Παναχαική γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντάσιος μετέβη κατευθείαν για εξετάσεις όπου και διεγνώσθει ότι υπέστη βαρύ διάστρεμμα. O αρχηγός της ομάδας ξεκινάει άμεσα θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το νέο πρόβλημα που προέκυψε όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-1 της Παναχαικής. Δύο γκολ πέτυχε ο Σκούφαλης και ένα ο Κυριάκος. Το γκολ της τιμής για τους Πατρινούς σημείωσε ο Κοιλιάρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-1 (+Video)


Στη σκιά του πρωτόδικου υποβιβασμού της Παναχαϊκής διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Πατρών. Το ματς παρακολούθησαν μόλις 200 φίλαθλοι, αλλά αποζημιώθηκαν στο έπακρο από το πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν οι «ρεζέρβες» του ΠΑΣ που κυμάνθηκαν σε υψηλότατο επίπεδο απόδοσης. Αυτοί, πάντως, που ξεχώρισαν ήταν ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο, ο Σκούφαλης και ο Τζάνης.

Ο πρώτος έδειξε δείγματα πολύ υψηλής τεχνικής κατάρτισης, ήταν γρήγορος, καλός ντριμπλέρ και είναι παίκτης που μπορεί να πάρει την μπάλα και μακριά από την περιοχή. Έχει δηλαδή χαρακτηριστικά Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αλλά με επιπλέον προσόν το ύψος και τη δύναμη. Ο Σκούφαλης βρέθηκε στις φάσεις και κατάφερε να πετύχει δύο όμορφα γκολ. Ειδικά στο 3-1 κάνει ένα καταπληκτικό σκαφτό ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ ο Τζάνης είχε απίστευτη όρεξη, έτρεξε, πάσαρε, σέντραρε και έδειξε ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Δυστυχώς υπήρξε όμως και μία άτυχη στιγμή, με τον Ντάσιο να τραυματίζεται λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και να προστίθεται σε μια τεράστια λίστα τραυματιών. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα.

Συγκεκριμένα, πλην Ντάσιου και των γνωστών ποδοσφαιριστών Φέγκρους (θλάση στον ώμο), Βάντερσον (φλεγμονή στο μάτι) και Ντε Βινσέντι (κάκωση οπίσθιων κνημιαίων από άμεση πλήξη), ακόμα τέσσερις παίκτες ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί αντιμετωπίζει πόνους στην μέση και την Δευτέρα αναμένεται να κάνει και μαγνητική τομογραφία. Ο Φώτης Γεωργίου έχει μια κάκωση μαλακών μορίων στην ποδοκνημική και ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Από εκεί και πέρα ενοχλήσεις στο γόνατο αντιμετωπίζουν οι Πάντος και Πατσατζόγλου και ακολουθούν και αυτοί με την σειρά τους θεραπεία. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία η οποία βγήκε καθαρή.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (72' Κηπουρός), Ντάσιος (45' λ.τρ. Μπεσέρα), Μιχαήλ, Κώτσιος (46' Οικονόμου), Τζημόπουλος, Ανδράλας (46' Σκούφαλης), Τζάνης, Κεϊτά (79' Ιωάννου), Βίλα, Κυριάκος, Μαμαντού Μπαγκαγιόκο (53' Κουέβας).

Παναχαϊκή: Μάλαρτζ (67' Ανδρούτσος), Σπίνουλας, Παγώνης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (64' Ανδρίκος), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ατματζίδης (81' Κυβελίδης), Φουρτάδο (56' Χλωρός), Μιλόσεσκι (56' Κοιλιάρας), Ντίνας
 
Πυρ και μανία ο Κούγιας σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα (+Video)


Με μηνύσεις απειλεί την Επιτροπή που καταδίκασε σε υποβιβασμό την Παναχαϊκή, αλλά και τον ίδιο σε αποκλεισμό από διοικητικές θέσεις και τους αγωνιστικούς χώρους, ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης των Ιωαννίνων. Ο κ. Κούγιας αύριο κιόλας καταθέτει μηνύσεις και δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τεράστιες αποζημιώσεις!

«Είναι μια κατάπτυστη απόφαση που εξέδωσαν ανέντιμοι  και ανήθικοι άνθρωποι. Είναι το τελευταίο βογγητό ενός θηρίου που ξεψυχάει. Γνώριζα τις βρώμικες σχέσεις μελών της επιτροπής με τον ήδη κατηγορούμενο για κακουργήματα δικηγόρο του Μπέου, Θ. Κανελλόπουλο, αδερφό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Φρόντισα κι έκανα ένα έγγραφο σε ανύποπτο χρόνο ζητώντας την εξαίρεση κάποιων μελών της επιτροπής, αλλά μ' έπεισε ο πρόεδρος λέγοντάς μου ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση κι έτσι με αποκοίμισε. Θα καταπέσει στο εφετείο αυτή η απόφαση. Πολεμάω χρόνια αυτό το βρώμικο κύκλωμα και ό,τι και να κάνουν αυτό το παρασκήνιο τελείωσε. Ομάδες καθαρές θα πετάξουν. Αυτό που έκαναν παλιά στον ΠΑΣ Γιάννινα και 3 χρόνια στην Παναχαϊκή, πλέον δεν περνάει. Θα πω κι άλλα πράγματα για συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι στην επιτροπή. Θα πω για ανθρώπους που με εκβίασαν πριν γίνουν οι δίκες και πριν καταθέσω για τις βρώμικες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα αθωωθούμε στο εφετείο.

Αισθάνομαι δικαιώμένος για τις υπόλοιπες υποθέσεις. Υπήρχαν δίκαιες τιμωρίες βρώμικων ομάδων. Ήταν ένας 15ετής προσωπικός και μοναχικός αγώνας. Είμαι προστατευόμενος μάρτυρας, είδατε ότι η αστυνομία με συνοδεύει σε κάθε μου βήμα, όπως και τα παιδιά μου, αλλά νιώθω ικανοποίηση που βοήθησα τη δικαιοσύνη.

Μου διάβασαν το σκεπτικό και είναι κατάπτυστο. Είναι για ανθρώπους που έχουν κάνει λοβοτομή. Δεν πτοούμαι απ' αυτά και θα δείτε που θα κρυφτούν αυτοί οι παλιάνθρωποι που χωρίς ίχνος ηθικής έβγαλαν αυτήν την απόφαση. Θα κάνω μήνυση εναντίον των μελών της επιτροπής και δεν θα κάνω πίσω. Θα πάρω χρήματα για αποζημίωση. Έθιξαν έναν άνθρωπο με 37 χρόνια δικηγορίας και 40 χρόνια στον αθλητισμό. Θα τους πάρω και τα σπίτια σας το ορκίζομαι»!

Ο κ. Κούγιας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του στα Γιάννενα: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στα Γιάννενα και που με καλωσόρισε με ζεστό χειροκρότημα ο κόσμος. Είμαι υπερήφανος για τα όσα κάναμε τότε και το παρασκήνιο που αποκαλύπταμε από τότε. Είναι ένα υπέροχο κομμάτι της ζωής μου η παρουσία μου για 4 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου