Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Άφησε βαθμούς στη Νεάπολη ο ΠΑΣ (+Video)


Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Παρέμεινε μόνος πρώτος ο ΠΑΣ με 62 βαθμούς.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Νεάπολης μεταξύ του Ιωνικού και του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Με τον βαθμό αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, έναντι 61 του Παναιτωλικού, ενώ από την άλλη ο Ιωνικός έφτασε στους 30 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μέτριο στο άδειο γήπεδο της Νεάπολης, χωρίς πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες, σε αντίθεση με το δεύτερο 45λεπτό το οποίο ήταν καλύτερο, ενώ σίγουρα θα υπάρχουν παράπονα από τις δύο πλευρές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε γκολ στο 67' με τον Σιαλμά το οποίος ωστόσο ακυρώθηκε από τον δεύτερο βοηθό διαιτητή ως οφσάιντ, ενώ σε ότι αφορά τον Ιωνικό, ο πρώτος βοηθός έκοψε τους "κυανόλευκους" με δύο οφσάιντ στον Τομάς στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 72', όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάνη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στην επαναφορά ο Ντάσιος δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα, καθώς πάλι ο τερματοφύλακας του Ιωνικού απέκρουσε.

Στο 86', ο Ιωνικός έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πασάς βγήκε στην αντεπίθεση πριν τον Κηπουρό έκανε την πάσα αριστερά σε συμπαίκτη του, αλλά ο Ντάσιος τελευταία στιγμή έδιωξε. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ιωνικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 με το συγκρότημα του Στεφάν Ντεμόλ να παραμένει στην πρώτη θέση νιώθοντας όμως την καυτή ανάσα του Παναιτωλικού που ακολουθεί με 1 βαθμό διαφορά. Πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, οι φάσεις όμως δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν πιο ανοιχτά. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί και βελτιωμένοι στην επίθεση, έχοντας ως κορυφαία στιγμή τη φάση του 72ου λεπτού όταν ο Τζάνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε προ της γραμμής του τέρματος.

Το γκολ δεν μπήκε, θα μπορούσε όμως να είχε μετρήσει αυτό του 67ου λεπτού όταν ο επόπτης για αδιευκρίνιστο λόγο ακύρωσε καθαρό τέρμα του Σιαλμά.

Ο διαιτητής του αγώνα Ιωσιφίδης (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βλάχο, Δελήμπαση, Σιαλμά και Τζάνη

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος (85' Μανιάτης), Άλβες (90' Χατζηγιαννακός), Τομάς, Δελήμπασης, Πασάς (94' Σπυριδάκης), Πολίτης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Ανυφαντάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον (77' λ.τρ. Μιχαήλ), Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (83' Βαγγελής), Κυριάκος (64' Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς, Τζάνης.

Video με τις φάσεις του αγώνα


Μετά τον αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων Στεφάν Ντεμόλ και Μίρκες Τσίρκοβιτς δήλωσαν τα εξής:

Στεφάν Ντεμόλ: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν επί 90 λεπτά να πετύχουν κάποιο γκολ. Στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε 4-5 ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε. Προσπαθήσαμε και στο β’ ημίχρονο για το γκολ. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι είναι αργά να πεις να ήταν κανονικό ή όχι ένα γκολ ή κάποιο πέναλτι. Κάποιες φάσεις θα τις δούμε και στην τηλεόραση, αλλά είναι αργά για να αλλάξει κάτι. Ο ΠΑΣ εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα ξεκινήσουμε από Τετάρτη την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό και στον προπονητή του που είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι σήμερα δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Αδικείται από την βαθμολογική θέση που κατέχει σε σχέση με την ποιότητα που έχει. Εύχομαι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Μίρκες Τσίρκοβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις προσπάθειές τους. Είναι ήρωες με τις συνθήκες που επικρατούν. Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο και εννοώ ότι ο ΠΑΣ είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος θέση με 30 βαθμούς περισσότερους από εμάς. Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουμε τον Ιωνικό όρθιο και να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Πριν από 2 μήνες μας θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό και τώρα θα παλέψουμε ακόμα και χωρίς να μπούμε στα πλέι άουτ για την παραμονή. Με 41 βαθμούς μπορείς να μείνεις χωρίς πλέι άουτ».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
ΟΦΗ- Εθνικός Αστέρας 1-0
Καλλιθέα- Βέροια 2-4
Πανθρακικός- Δόξα Δράμας 0-1
Εθνικός- Θρασύβουλος 0-0
Διαγόρας- Πιερικός 3-0
Αγροτικός Αστέρας- Τρίκαλα 0-0
Ηλιούπολη- Λεβαδειακός 2-4
Ιωνικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 27 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    62
2. Παναιτωλικός    61
__________________________
3. ΟΦΗ    53
4. Λεβαδειακός    48
5. Τρίκαλα    47
6. Διαγόρας    46
__________________________
7. Δόξα Δράμας    38
8. Βέροια    34
9. Πανθρακικός    33
10. Ηλιούπολη    31
11. Εθνικός    31
12. Πιερικός    30
__________________________
13. Αγροτικός Αστέρας    30
14. Θρασύβουλος    30
15. Ιωνικός    30
16. Εθνικός Αστέρας    28
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    21
18. Καλλιθέα    17

Επόμενη αγωνιστική (28η)

Σάββατο (26/3)

ΟΦΗ- Παναιτωλικός

Κυριακή (27/3)

Αναγέννηση Καρδίτσας- Καλλιθέα
Εθνικός Αστέρας- Πανθρακικός
Δόξα Δράμας- Εθνικός
Θρασύβουλος- Ηλιούπολη
Πιερικός- Τρίκαλα
Λεβαδειακός- Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα (28/3)

ΠΑΣ Γιάννινα- Διαγόρας
Βέροια- Ιωνικός

1 σχόλιο:

  1. Με μαθηματική ακρίβεια ο ΠΑΣ θα χάσει την πρωτιά!!
    Ο παναιτωλικός δεν έχει δύσκολους αγώνες μπροστά του εκτός αυτή με τον ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ έχει Διαγόρα, Λεβαδειακό, ΟΦΗ.. Αν και στο συγκεκριμένο παιχίδι ήταν άτυχος, θεωρώ μα τις ευκαιρίες που έιχε ο Ιωνικός, αν ήταν άλλη ομάδα θα ειχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Ποιά κίνητρα Ντεμόλ και πράσινα άλογα. Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα δεν έχει καμία τύχη στη Super League, αν δεν κινινέψει και η άνοδος μέχρι τέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή