Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Πόρτα" σε Πανσερραϊκό










Αρνητική ήταν η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο αίτημα του Πανσερραϊκού να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Αλέξη Μιχαήλ και όχι με τη μορφή δανεισμού, όπως αρχικά είχαν συζητήσει οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ.

Έτσι, ο νεαρός αμυντικός θα περιμένει την απόφαση του Γιώργου Χριστοβασίλη για το μέλλον του, αν και όλα δείχνουν ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" στην αυριανή (18.00, Π.Ε.Α.Κ.Ι.) πρώτη συγκέντρωση των "κυανόλευκων", η οποία έχει κινητοποιήσει ήδη τους φιλάθλους του ΠΑΣ.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, στον ΠΑΣ περιμένουν τον Σενεγαλέζο που αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή του Στεφάν Ντεμόλ, ενώ οι Γιαννιώτες εξακολουθούν να περιμένουν τις εξελίξεις στο μέτωπο Μπάρκογλου, αν και ο Λεβαδειακός δε δείχνει καμία απολύτως διάθεση να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο.

Τέλος, από μέρα σε μέρα αναμένεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Πατρίκ Ντιμπαλά, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του.

Β’ αντιπρόεδρος ο Χριστοβασίλης

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου διεξήχθησαν στην Ένωση Β' και Γ' Εθνικής, με τον Σπύρο Καλογιάννη να επανεκλέγεται πρόεδρος, χωρίς να χρειάζεται τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, αναλαμβάνοντας ωστόσο την αντιπροεδρία της ΠΑΕ Βέροιας.

Α' αντιπρόεδρος θα είναι ο Νίκος Πηρούνιας του Εθνικού, ενώ η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα του Γιώργου Χριστοβασίλη που ψηφίστηκε Β' Αντιπρόεδρος. Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2009-2010.

Φιλικών… συνέχεια

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αφού δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που έχει στο μυαλό του και να καταλήξει στους παίκτες που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο λόγος για τα φιλικά παιχνίδια, που μπορεί να μην "κεντρίζουν" το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αποτελούν ωστόσο τα πρώτα σημαντικά δείγματα γραφής για την ομάδα που "χτίζεται". Στον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως το γνωρίζουν καλά αυτό και γι’ αυτό το λόγο σήμερα "έκλεισαν" δύο ακόμα φιλικά, ανεβάζοντας τον αριθμό των "κρας τεστ" στα δέκα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων:

31/7: ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (Ελατοχώρι Πιερίας)

4/8: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή (Ελατοχώρι Πιερίας)

7/8: ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός (Ελατοχώρι Πιερίας)

13/8: Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΣ Γιάννινα (Βόλος)

18/8: Τουρνουά με τη συμμετοχή της Ανατολής και της Δόξα Κρανούλας στα γήπεδα της Ανατολής

21/8: ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα (Δημοτικό στάδιο Άρτας)

25/8: Θεσπρωτός - ΠΑΣ Γιάννινα (Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας)

26/8: Εθνικός Φιλιππιάδας - ΠΑΣ Γιάννινα (Δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας)

4 ή 5/9: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (Εθνικό Στάδιο, "Ζωσιμάδες")

Παιδική κερκίδα

Στο μεταξύ, από τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα λειτουργήσει στους "Ζωσιμάδες" παιδική κερκίδα. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο φυλασσόμενο χώρο κάθε αγωνιστική θα φιλοξενείται από την ΠΑΕ και από ένα σχολείο της περιοχής.

Τα παιδιά θα προστατεύονται είτε από τους δασκάλους τους είτε από εξειδικευμένα άτομα, ενώ θα τους προσφέρονται κατάλληλα προϊόντα από εταιρείες- χορηγούς της ομάδας.

* Το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα θα απαρτίζεται φέτος από τους: Αναστάσιο Γεωργούλη (Καθηγητής Ορθοπεδικής), Σπύρο Σιαράβα (Ιατρός ορθοπεδικός), Κώστα Πάτρα (Υπεύθυνος για τα εργομετρικά τεστ), Αναστάσιο Τόλη (Επιστημονικός συνεργάτης), Φίλιππο Σκόρδο (Αθλητικός Αποκαταστάτης), Χρήστο Μάρη (Μασέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου