Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Προ των πυλών του ΠΑΣ ο Κηπουρός












Τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας τη νέα χρονιά ψάχνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται ότι οι Ηπειρώτες τον βρήκαν στο πρόσωπο του Φώτη Κηπουρού.

Ο 35χρονος πορτιέρο έλυσε το πρωί της Δευτέρας το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα βρεθεί στα Γιάννενα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αυτή τη φορά με τον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Και μπορεί ο Στεφάν Ντεμόλ να... ψαχνόταν για ξένο πορτιέρο που θα πλαισίωνε τους Σικαλιά και Κουβεντάρη, ωστόσο ο ελεύθερος Κηπουρός που έχει περάσει από Καβάλα, Λάρισα, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου, αποτελεί ιδανική περίπτωση για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Κηπουρός πέρυσι είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Ατρόμητο, όπου ήταν αναπληρωματικός, τον Ιανουάριο ωστόσο πήρε μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους" του Βόλου, όπου ήταν αναντικατάστατος (18 συμμετοχές).

Δύσκολα για Μπάρκογλου

Στο μεταξύ, τα νέα στην περίπτωση του Γιώργου Μπάρκογλου δεν είναι ευχάριστα. Ο ΠΑΣ θέλει τον έμπειρο επιθετικό που δεν είχε αντίρρηση να μεταγραφεί στην ομάδα της Ηπείρου, αλλά ο Γιάννης Κομπότης του διεμήνυσε χθες ότι δεν παραχωρείται και ότι θα μείνει στον Λεβαδειακό για να ηγηθεί της προσπάθειας επανόδου των "πράσινων" στη μεγάλη κατηγορία.

Στάση αναμονής για Πάντο, Ψωμά

Από εκεί και πέρα, οι Γιαννιώτες τηρούν στάση αναμονής για τους Πάντο, Ψωμά, ενώ αναμένεται η ανανέωση συνεργασίας με τον Ντιμπαλά (με μειωμένες αποδοχές) και οι αποδεσμεύσεις των Μπακαγιόκο και Κουτσοσπύρου.

Περιμένει "Μπάκα" για μείωση

Τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο περιμένουν με άγριες διαθέσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα για να συζητήσουν εν όψει της νέας περιόδου. Ο 34χρονος επιθετικός πέρυσι δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ σε 24 συμμετοχές, από τις οποίες μόνο στις 13 ήταν βασικός.

Στην ομάδα της Ηπείρου, λοιπόν, περιμένουν τον έμπειρο επιθετικό για να συζητήσουν τη μείωση των αποδοχών του -οι οποίες βάσει συμβολαίου φέτος θα αγγίξουν τις 250.000 ευρώ- ή τη λύση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, δε φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί τη μείωση, αφού ξέρει ότι είναι απίθανο να βρει τέτοιο συμβόλαιο σε αυτή την ηλικία και μάλιστα έπειτα από μια όχι και τόσο καλή χρονιά.

Ζητάει πίσω τον Στάθη ο Παναθηναϊκός

Εξώδικο για αθέτηση ενός όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γιάννη Στάθη απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο επιμένει ότι ο νεαρός δεξιός μπακ πρέπει να επιστρέψει στην Παιανία.

Το θέμα αιωρείται εδώ και 2 μήνες, αφού ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει τον παίκτη πίσω, ενώ από τον ΠΑΣ ισχυρίζονταν και συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι ο Στάθης είχε λύσει το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" και είχε υπογράψει τριετή συμφωνία με τους "κυανόλευκους", η οποία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2011.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης για να παραχωρηθεί θα πρέπει να πληρωθεί ως μεταγραφή με συγκεκριμένο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου