Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Π. Ανδράλας: "Φοβάμαι μόνο τον κακό μας εαυτό"














Θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της νέας αγωνιστικής σεζόν και αναμφισβήτητα με την εμπειρία που διαθέτει θα βοηθήσει πολύ προκειμένου ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει και πάλι στη Super League.

Ο Πάρης Ανδράλας, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμη δύο χρόνια, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στην προετοιμασία που ξεκινάει στις 14 Ιουλίου, στους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και ποιοι λόγοι τον οδήγησαν να επεκτείνει την συνεργασία του με τον "Άγιαξ της Ηπείρου". Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρης Ανδράλας στο επίσημο site:

Για τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα: "Η ομάδα φυσικά έχει ως πρώτο στόχο να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία. Περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ, ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες για να επανέλθουμε και πάλι εκεί που ανήκουμε".

Για την προετοιμασία που αρχίζει σε 10 ημέρες: "Είναι το πιο επίπονο στάδιο για κάθε ποδοσφαιριστή. Μας περιμένει πολύ δουλειά και λίγα λόγια προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι όλοι οι ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων".

Για τη Β’ Εθνική: "Ξέρουμε ότι είναι ένα πρωτάθλημα που κρύβει πολλές παγίδες. Είναι μια κατηγορία σκληρή, δύσκολη και πάνω από όλα ανταγωνιστική. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ποιότητα ως ομάδα και το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε για τη νέα χρονιά είναι ο κακός μας εαυτός και τίποτε άλλο. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει προκειμένου εμείς οι παίκτες να ανεβάσουμε και πάλι την ομάδα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Ήθελα να παραμείνω στον ΠΑΣ από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα. Η διοίκηση μου έδειξε πως ήθελε να με κρατήσει και δεν το πολυσκέφτηκα για να μείνω. Αυτή άλλωστε ήταν από την αρχή η επιθυμία μου. Το όνομα μου δεν ήθελα να γραφτεί και να συνδεθεί με τον υποβιβασμό της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ να επανέλθει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου