Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

"Τσεκάρει" Διαμάντη ο Ντεμόλ














Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εντός των ορίων του νομού δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα λάβει μέρος σε μίνι τουρνουά στο γήπεδο της Ανατολής μαζί με την τοπική ομάδα και τη Δόξα Κρανούλας.

Το πρώτο ζευγάρι που θα αναμετρηθεί (18.00) θα είναι αυτό ανάμεσα σε Ανατολή και Κρανούλα, στο β' ημίχρονο (19.00) θα παίξουν Κρανούλα και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με 45λεπτο αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ανατολή (20.00).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ντεμόλ θα περάσει από το "μικροσκόπιό" του τον 23χρονο στόπερ της Κρανούλας, Γιάννη Διαμάντη, ο οποίος προτάθηκε στον ΠΑΣ στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι διοικήσεις των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι ο Διαμάντης είχε δοκιμάσει την τύχη του στον ΠΑΣ το β’ εξάμηνο της περιόδου 2005-2006, με πρόεδρο του συλλόγου τότε τον Αλέξη Κούγια και προπονητή τον Γιάννη Γούναρη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραμείνει στους "κυανόλευκους" μετά το τέλος της σεζόν.

"Μπάκα" γκολ με ΑΟΤ

Με πρωταγωνιστή τον Μπακαγιόκο που πέτυχε χατ τρικ (3' με πέναλτι, 50', 77') ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα με 3-2, παρουσία 500 φιλάθλων. Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ. Ο Χρήστου στο 41' και ο Κόρμπος στο 52' ισοφάρισαν προσωρινά για τον ΑΟT, ενώ ο Ρούσεφ δύο φορές σημάδεψε τα δοκάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από γκολ, φάσεις και δοκάρια, είχαμε και μικροεντάσεις μεταξύ των παικτών, ιδιαίτερα προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μπριλάκη. Αφού ακούστηκαν κάποια "γαλλικά" και υπήρξαν κάποια σπρωξίματα εκατέρωθεν, ο διαιτητής Γρατσάνης αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το 45λεπτο.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (4-5-1): Πουρής (46' Ζαφείρης), Ριζογιάννης (69' Ντιαγκνέ υπό δοκιμή), Γεωργίου (46' Ολφερς), Χρήστου (46' Κόρμπος), Μπριλλάκης (74' Γιώτας), Σαββίδης (46' Μανουσάκης), Μίνγκας (83' Παλάσιος), Σκάγκλια (69' Τελκίνσκι), Ρούσεφ (87' Ευθυμίου), Κοντογουλίδης (87' Τζάνης), Μπαριέντος (69' Μπακομήτρος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-2-3-1): Σικαλιάς (46' Κηπουρός), Ντάσιος (64' Στάθης), Κώτσιος, Βαρτζιώτης, Πάντος, Κεϊτά (54' Ανδράλας), Μπουχάν (64' Βάντερσον), Κυριάκος (46' Νικολόπουλος), Ντε Βινσέντι (87' Γκέκας), Τζάνης, Μπακαγιόκο (86' Οικονόμου).

* Η είδηση, πάντως, για τον ΠΑΣ προέκυψε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, όταν ο Στεφάν Ντεμόλ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι θα ήταν...ευτυχισμένος εάν ο πρόεδρος του έπαιρνε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή, ήτοι αμυντικό, μέσο και επιθετικό.

* Σήμερα το πρωί, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο νικηφόρο φιλικό των Τρικάλων έκαναν αποθεραπεία στο ΠΕΑΚΙ, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι τραυματίες Σενόνε, Παππάς, Βαγγελής και Μιχαήλ. Θεραπεία έκανε και ο Μανώλης Σκούφαλης, ο οποίος αναμένεται σε λίγες ημέρες να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου