Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Κέρδισε το τουρνουά ο ΠΑΣ














Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής του τουρνουά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της Ανατολής, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 4 βαθμούς έναντι 2 της Κρανούλας και ενός των γηπεδούχων.

Στους αγώνες, που είχαν 45λεπτη διάρκεια, ο ΠΑΣ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Κρανούλα και επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Ανατολής, ενώ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά, Ανατολή και Κρανούλα έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία. Οι Γιαννιώτες φάνηκαν κουρασμένοι από το χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα, ωστόσο βρήκαν λύσεις στο πρόσωπο του Χρήστου Κουτσοσπύρου που σημείωσε άτυπο χατ- τρικ (2 γκολ με Ανατολή και 1 με Κρανούλα).

Απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Λαδιά, ο Κουτσοσπύρος άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νικολόπουλου, για να ισοφαρίσει για τους "οράνιε" στο 15’ με ανάποδο ψαλίδι ο Παπαβασιλείου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εκτέλεση φάουλ του Γκαρόζη και ασθενή απόκρουση του Κουβεντάρη.

Κόντρα στον Α.Ο. Ανατολής ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2’ ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Κατσίφα, ωστόσο κατάφερε να φέρει το ματς σε ισορροπία 9 λεπτά αργότερα με πλασέ του Κουτσοσπύρου μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στους "κυανόλευκους", όταν στο 22’ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Νικολόπουλου και με κοντινό πλασέ "έγραψε" το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου