Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τζημόπουλος: "Θα είμαστε περαστικοί από τη Β’ Εθνική"












Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για τις απαιτήσεις του προπονητή του, αλλά και τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά η συνέντευξη του 25χρονου άσου:

-Τελικά, αν και πέρασε από σαράντα κύματα, η μεταγραφή σου στον ΠΑΣ είχε αίσιο τέλος...

"Ναι, τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα ανήκω στον ΠΑΣ και θα προσπαθήσω και εγώ στην υλοποίηση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΣ είναι περαστικός από το πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής και πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια".

-Πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου, προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ότι αν και καθιερώθηκες σαν αμυντικός μέσος, ο Στεφάν Ντεμόλ σε ήθελε για να καλύψεις τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

"Όχι, στις προπονήσεις μέχρι στιγμής αγωνίζομαι ως αμυντικό χαφ, αυτό δε σημαίνει όμως τίποτα. Αν μου ζητηθεί να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας, θα το κάνω. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα παίξω".

-Λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Εθνικό Αστέρα, έχασες μεγάλο μέρος της προετοιμασίας...

"Δυστυχώς, αλλά έχω καλύψει το χαμένο έδαφος, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Αισθάνομαι έτοιμος να αγωνιστώ και από κει και πέρα είναι απόφαση του κ. Ντεμόλ".

-Το πρωτάθλημα αρχίζει αύριο. Φαβορί;

"Σίγουρα όπως και πέρσι, θα είναι πολύ δυνατό και αμφίρροπο. Οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους και θα παιχτεί μέχρι τέλους και η άνοδος αλλά και ο υποβιβασμός. Θεωρώ ότι πλην του ΠΑΣ Γιάννινα, τον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανθρακικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου