Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η "ΦΙΞ" χορηγός του ΠΑΣ












Την έναρξη συνεργασίας με τη βιομηχανία μπύρας "ΦΙΞ" ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την παλαιότερη και γνωστότερη Βιομηχανία Μπύρας "ΦΙΞ".

Η μπύρα "ΦΙΞ" θα είναι κύριος χορηγός φανέλας και θα εμφανίζεται στην πάνω δεξιά πλευρά της φανέλας. Μετά την αγορά του ονόματος από την οικογένεια Χήτου η μπύρα "ΦΙΞ", μόλις επανακυκλοφόρησε, απογείωσε τις πωλήσεις της. Η ποιότητά της είναι άριστη με αποτέλεσμα να την αγκαλιάσει ο κόσμος. Η μπύρα παρασκευάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ριτσώνα Ευβοίας. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα και η μπύρα "ΦΙΞ" θα πορεύονται από επιτυχία σε επιτυχία. Άλλωστε ποιος να συγκριθεί μαζί τους"!

16/9 με Οδυσσέα Αναγέννησης

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Για τον αγώνα αυτό, που είναι νοκ άουτ, διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γ. Λιαχούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Αστ. Πατσιά (Μακεδονίας) και Γ. Καπουτζή (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γ. Κύζας (Δράμας) και παρατηρητής ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου