Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων ο ΠΑΣ












Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων, που στο ημίχρονο διοργανώνουν happenings για τη διασκέδαση των φιλάθλων, μπαίνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία με τη βοήθεια χορηγού εταιρίας θα διοργανώνει διαγωνισμό πέναλτι στο ημίχρονο κάθε αναμέτρησης με τη συμμετοχή όσων το επιθυμούν και για τους νικητές θα υπάρχουν αρκετά δώρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία "Expert", τη μεγάλη εταιρία ηλεκτρικών ειδών. Φέτος η "Expert" θα είναι χορηγός εστιών. Στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας θα διοργανώνεται διαγωνισμός πέναλτι και όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν.

Η μια εστία θα καλυφθεί με το λογότυπο της εταιρίας και θα υπάρχουν τρεις μεγάλες οπές, όπου κάθε διαγωνιζόμενος θα σουτάρει μια φορά και όσοι κατορθώσουν να περάσουν την μπάλα στην οπή, θα παίρνουν ένα ειδικό δώρο από τη χορηγό εταιρία "Expert".
Επαναλαμβάνουμε ότι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι φίλοι επιθυμούν, με μόνη προϋπόθεση ότι πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια.

Είναι μια ενέργεια της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 που για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των φίλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο εν λόγω παιχνίδι".

Νέα ανανέωση χορηγίας

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον όμιλο επιχειρήσεων του κ. Μήτση. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον όμιλο επιχειρήσεων του συμπολίτη μας κ. Κώστα Μήτση. Όπως είναι γνωστό ο κ. Μήτσης είναι ιδιοκτήτης του πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων "Grand Serai", όπως επίσης και πολλών πολυτελών ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πριν από κάθε αγώνα η αποστολή της ομάδας θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο "Grand Serai", όπως επίσης θα καταλύει και σε ξενοδοχεία στους εκτός έδρας αγώνες, σε πόλεις όπου υπάρχουν ξενοδοχεία του κ. Μήτση. Εκτός των παραπάνω, στο "Grand Serai" θα φιλοξενούνται όλες οι εκδηλώσεις που θα οργανώσει η ΠΑΕ την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γιώργος Χριστοβασίλης ευχαριστούν τον κ. Μήτση, έναν επιφανή Ηπειρώτη που έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες του χώρου".

Μπαράζ δημοσιευμάτων για Κεϊτά και Ντε Βινσέντι

Τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Φαντιάλα Κεϊτά, θα "τσεκάρει" ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης αθλητικής εφημερίδας "ΦΩΣ".

Τον 18χρονο Σενεγαλέζο παρακολούθησαν αρκετά μάτια στο Ελληνικό, αφού τον παίκτη έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του και ο Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Εκτός του Κεϊτά, πάντως, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 21χρονο Αργεντινό Τόμας Ντε Βινσέντι, για τον οποίο ζήτησε πληροφορίες ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στο περιθώριο του φιλικού ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης πριν από δύο εβδομάδες στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. ·

* Στις 16.00 θα ξεκινήσει ο κυριακάτικος αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ηλιούπολη στους "Ζωσιμάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου