Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Α. Λαυδαριάς: "Ο ΠΑΣ έχει ανάγκη τα ταλέντα"












Μια νίκη και μια ήττα είναι ο απολογισμός της ομάδας νέων του ΠΑΣ Γιάννινα στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι νέοι του ΠΑΣ γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανθρακικό, την περασμένη Κυριακή όμως "ρέφαραν" με το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό. Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Λαυδαριάς, μίλησε στο pasgiannina.gr κάνοντας αποτίμηση των δύο πρώτων αγωνιστικών, ενώ για ακόμη μια φορά δεν παρέλειψε να τονίσει την αναγκαιότητα προώθησης ποδοσφαιριστών από τη β΄ ομάδα στην επαγγελματική ομάδα.

Αρχικά, ανέφερε: "Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Βέβαια, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε αρκετή δουλειά προκειμένου να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε".

Στη συνέχεια, ο κ. Λαυδαριάς μίλησε για τη συνεργασία που υπάρχει με την πρώτη ομάδα: "Όπως έχω ξαναπεί, η ακαδημίες σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Εμείς ως ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει δώσουμε βάρος στο να προωθηθούν παιδιά που θα στελεχώσουν στο μέλλον την επαγγελματική ομάδα. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Ντεμόλ και στόχος μας είναι όσα παιδιά αξίζουν από την ομάδα Νέων, μελλοντικά να ενσωματωθούν στη μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανάγκη να βγάζει ταλέντα από τις ακαδημίες, να προωθεί δικά του παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου