Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ντεμόλ: "Χρειαζόμαστε δουλειά"













Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League τον Πανθρακικό, ο προπονητής του όμως δεν πετούσε στα σύννεφα. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Κώστας Βασιλακάκης (προπονητής Πανθρακικού): "Ήταν ένα ματς με ένταση, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και το δικό μας. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και αργήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο κλίμα του παιχνιδιού. Κάναμε λάθη ασυνήθιστα για μας στην άμυνά μας. Όσο περνούσε ο χρόνος ισορροπήσαμε και ισοφαρίσαμε το σκορ. Στο τέλος όμως δεχτήκαμε ένα γκολ και δυστυχώς μας έμεινε πικρή γεύση. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Χάσαμε τρεις βαθμούς σήμερα και θα κοιτάξουμε πλέον τη συνέχεια".

Γιάννης Κανωτίδης (παίκτης Πανθρακικού): "Έγινε ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τους ίδιους στόχους. Μετά το γρήγορο γκολ καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Στο β' ημίχρονο μπήκαμε ακόμα πιο καλά και ισοφαρίσαμε, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και η μπάλα μας τιμώρησε".

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): "Η νίκη ήταν δίκαιη. Παίξαμε πολύ καλά στο α' ημίχρονο και είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπως και ο Πανθρακικός είχε μία καλή στιγμή. Εμείς για 90 λεπτά προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι αφού κερδίσαμε στο 90ο λεπτό, χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε όμως και είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα".

Για την επιλογή του να βάλει σέντερ φορ τον Τζάνη για κάποια λεπτά μέχρι να μπει ο Κουτοσπύρος, τη στιγμή που ο Τζάνης έπαιξε τελευταία φορά σ' αυτήν τη θέση πριν 4 περίπου χρόνια, όταν ο ΠΑΣ αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, ο Βέλγος προπονητής είπε: "Ο Μπακαγιόκο έπαιζε όπως του είπα, αλλά για κάποιο διάστημα δεν είχε καλή απόδοση κι έδωσα την ευκαιρία στον Τζάνη".

Πάρις Ανδράλας (παίκτης ΠΑΣ Γιάννινα): "Ήταν σημαντική νίκη για μας στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δε συμφωνώ ότι ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι. Φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, απλώς μας έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έσπρωξε στη νίκη και δεν είχαμε αποδοκιμασίες μετά το 1-1".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου