Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μια δεκάδα… (ΠΑΣ)άδες!












Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μία σεμνή τελετή το περασμένο Σάββατο (11/9) παρουσίασε τα μεταγραφικά του αποκτήματα αλλά και τις νέες φανέλες που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για τους Εμίλιο Φουρτάδο, Λουίς Κάρλος Στούκας, καθώς επίσης και τους Κηπουρό, Πάντο, Τζημόπουλο, Κεϊτά, Σκούφαλη, Νικολόπουλο, Κυριάκο. Απουσίαζε ο Ντε Φρέιτας, αφού αγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή με την ομάδα των νέων (ήττα 0-1 από Πανθρακικό).

Οι νέες φανέλες της γιαννιώτικης ομάδας θα είναι χωρίς ρίγες φέτος. Η μία είναι μπλε, η δεύτερη άσπρη, η τρίτη μωβ και θα υπάρχουν και δύο ακόμα χρώματα για τους τερματοφύλακες, κίτρινη φωσφοριζέ και ροζ. Τα χρώματα και τα σχέδια έκλεψαν τις εντυπώσεις και όπως ακούστηκε είναι ο καλύτερος συνδυασμός τα τελευταία χρόνια.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, παράλληλα, έχουν να υπερηφανεύονται ότι σε καιρούς οικονομικής κρίσης κι ενώ μεγάλοι σύλλογοι της χώρας οδηγήθηκαν σε κρατικές διαφημίσεις, οι Ηπειρώτες έχουν πέντε ιδιώτες χορηγούς σε φανέλα και σορτς!

Στο... τμήμα για το γήπεδο

Στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη της νέας επιτροπής σταδίων (Kρανάς και Γιαννάκης) με τον πρόεδρο του ΠAΣ Γιάννινα Γιώργο Xριστοβασίλη, ύστερα από την απόφαση των πρώτων να βάλουν -παραμονές του ντέρμπι με τον Πανθρακικό- γερανό στους "Zωσιμάδες" ώστε να ξηλωθούν πινακίδες με την αιτιολογία ότι ήταν επικίνδυνες.

Το θέμα έληξε προσωρινά και για σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού των δύο πλευρών για να βρεθεί λύση.

"Μίλησε" η έδρα

Το μεγάλο διπλό του Διαγόρα μέσα στη Λιβαδειά ήταν το αποτέλεσμα που έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, υπό τη νέα του ονομασία ως Football League.

Ένα διπλό που παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Από εκεί και πέρα, με εξαίρεση την αναμέτρηση της Κατερίνης όπου Πιερικός και Εθνικός μοιράστηκαν τους βαθμούς, οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με τη νίκη της νεοφώτιστης Βέροιας στο ντέρμπι με τον φιλόδοξο ΟΦΗ και το θρίαμβο του Θρασύβουλου επί του Ιωνικού να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή (12/09)

Αγροτικός Αστέρας – Ηλιούπολη 1-0 (Στεφανίδης 85')

Παναιτωλικός – Τρίκαλα 1-0 (Θεοδωρίδης 45+1')

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 2-0 (Χλωρός 29', Βέρτζος 75')

Λεβαδειακός – Διαγόρας 0-1 (Ζουρούδης 69')

Πιερικός – Εθνικός 1-1 (Πουλάκος 56' πεν - Χανιώτης 33')

Θρασύβουλος – Ιωνικός 4-1 (2', 45' Ζαχαρόπουλος, 38', 85' Κατσίκης - Σάλτο 48')

Βέροια – ΟΦΗ 1-0 (Σαϊτιώτης 40')

Εθνικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (Γκίκας 8', Διαμάντης 24' - Ντοριβάλ 21')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου