Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τζημόπουλος: «Νίκη γοήτρου»













Με την εκπληκτική σέντρα που έβγαλε έδωσε την ευκαιρία στον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο να πετύχει το τρίτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού.

Ο λόγος για τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το νικηφόρο αγώνα με τον Παναιτωλικό, για τη γενικότερη εικόνα του ΠΑΣ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Βέροια.

Αρχικά, ο μέσος του ΠΑΣ υπογράμμισε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Για εμάς ήταν μια νίκη γοήτρου και γνωρίζαμε ότι το ματς δε θα ήταν εύκολο. Ωστόσο, με την απόδοση που είχαμε καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για την απόδοση της ομάδας του στις πρώτες έξι αγωνιστικές, τόνισε: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Έχουμε θέσει καλές βάσεις και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Βέβαια είναι ακόμα πολύ νωρίς για μιλάμε για οτιδήποτε, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την επίτευξη του στόχου μας».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα, ο Τζημόπουλος δήλωσε: «Οι παίκτες και ο προπονητής με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και δε δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Επίσης μου αρέσει πολύ και η ζωή στα Γιάννενα, τη θεωρώ πανέμορφη πόλη, η οποία σου προσφέρει τα πάντα».

Τέλος, για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Βέροια είναι μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου