Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μονομαχία στο «Ελ Πάσο»













Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας ταξίδεψε σήμερα για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αύριο (15:00, ΕΤ3) θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Football League.


Οι Ηπειρώτες, μετά από διακοπή μια εβδομάδας στο πρωτάθλημα, θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, καθώς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές μετρούν επτά νίκες και μία ισοπαλία (με τον Αγροτικό Αστέρα).

Ο Στεφάν Ντεμόλ περιμένει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, επιθυμία διόλου τυχαία, αφού ο ΠΑΣ σε οκτώ παιχνίδια έχει πετύχει τα 9 από τα 16 γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων.

Η προετοιμασία του «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με ένα χαλάρωμα, με τον Βέλγο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Οι Νικολόπουλος και Κουτσοσπύρος είναι τα νέα πρόσωπα στη 18άδα, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κεϊτά και ο ανέτοιμος Σιαλμάς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Νικολόπουλος, Φουρτάδο, Τζάνης και Κουτσοσπύρος.

Ξεσηκωμός στην Καλλιθέα

Ξεσηκωμός επικρατεί στην Καλλιθέα για τον αυριανό αγώνα με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ. Το κλίμα στην ομάδα του «Ελ Πάσο» είναι πολύ καλό μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Κατερίνη με τον Πιερικό, στο ντεμπούτο του Γιώργου Βλαστού, που έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί (τέσσερις ήττες), με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ηπειρώτες ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο πλευρό τους θα έχουν και την παράδοση. Κατά το παρελθόν η ομάδα του «Ελ Πάσο» έχει φιλοξενήσει 16 φορές τον ΠΑΣ Γιάννινα για τις τρεις πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες και για το Κύπελλο Ελλάδας και ο απολογισμός είναι ελπιδοφόρος. Η Καλλιθέα μετράει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έχει χάσει μόλις τρεις φορές. Στο ξεκίνημα της περιόδου 2008-09 (0-1 από γκολ του Τζάνη) και πριν από 20 χρόνια (!), τη σεζόν 1988-89 και την περίοδο 1987-88 όταν είχε ηττηθεί με 1-2 και τις δύο φορές.

Στην προσπάθειά τους οι διοικούντες να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπαράσταση επισκέφτηκαν σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές για τη μαθητική κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου