Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ψάξτε για το δεύτερο!













Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε σαν σίφουνας και από την Καλλιθέα (3-0), πήρε το όγδοο «τρίποντο» σε εννέα ματς και συνέχισε να… αφαιρεί σασπένς από την κορυφή. Οι Ηπειρώτες αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν το εισιτήριο της ανόδου και στέλνουν μήνυμα στους υπόλοιπους να ψάξουν για το δεύτερο!


Η Καλλιθέα απείλησε στο α' ημίχρονο, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο ο ΠΑΣ στην επανάληψη «κατάπιε» τους γηπεδούχους μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» άνοιξε το σκορ με τον Κώτσιο στο 71' κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, ενώ ο Μπακαγιόκο με δύο τέρματα (75' πεν., 80'), έφτασε τα οκτώ σε εννέα αγώνες και ολοκλήρωσε τη σεμνή τελετή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μανιάτης, Τζωρμπατζάκης, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Φαμπίνιο (86' Παπαναστασίου), Πλατέλλας, Καραδήμος (81' Κατσαρός), Μαρουκάκης (69' Τσάνα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Στάθης, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Ανδράλας (46' Κυριάκος), Τζημόπουλος, Σκούφαλης (83' Νικολόπουλος), Φουρτάδο (58' Ντε Βινσέντι), Μπακαγιόκο, Τζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου