Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κερδίζει και στα φιλικά















Την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Στεφάν Ντεμόλ στο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΣ στις εγκαταστάσεις του Π.Ε.Α.Κ.Ι. με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας.


Με δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Εμίλιο Φουρτάδο οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί και σε φιλικά παιχνίδια, καθώς κέρδισαν στο λασπωμένο και βαρύ τερέν του Πανηπειρωτικού με 2-0 τη Δόξα Κρανούλας.



Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Λάμπρου Βαγγελή, έστω και σε φιλικό αγώνα, αφού από το καλοκαίρι που τραυματίστηκε δεν είχε καταφέρει να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κουβεντάρης, Ντάσιος, Λουίζ Κάρλος, Βαρτζιώτης, Μιχαήλ, Βαγγελής, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Κεϊτά, Ντε Φρέιτας, Φουρτάδο. Αγωνίστηκαν και οι Γκέκας, Νασούλης, Νικολάου, Χαρίσης, Ιωάννου, Οικονόμου, Νάσιος.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Σταμούλης, Γκόλιας, Παπαβασιλείου, Χήρας, Μπιλιλής, Κοτσίνας, Ντάρεκ, Κοσμάς, Κάκαβος, Κρολ. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Διαμάντης, Τασιούλας, Ναυρόζογλου, Κολιός, Δάσκαλος, Βατσής, Θρασκιάς, Κλεισούρης.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Στο μεταξύ, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ με αντίπαλο τον Ιωνικό.


Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9:00 π.μ μέχρι τις 3:00 μ.μ και από τις 6:00 μ.μ μέχρι τις 8:00 μ.μ. Το Σάββατο η διάθεση θα γίνεται από τις 10:00 π.μ μέχρι τις 12:30 μ.μ, ενώ την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από το Εθνικό Στάδιο, «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 1:10 ευρώ, Θύρες 3,4,6: 20 ευρώ, Θύρα 5:30 ευρώ και Θύρα 10: 15 ευρώ.

Από Αθήνα το διαιτητικό τρίο

Για μία ακόμα φορά Αθηναίοι διαιτητές θα βρεθούν στο δρόμο του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό επελέγη από την ΚΕΔ ο Συμεών Κοσικίδης, που θα έχει για βοηθούς τους Κωνσταντίνο Παπαχαραλάμπους και Ηλία Νάρη.

Από το σύνδεσμο της Πιερίας προέρχεται ο τέταρτος που θα είναι ο Λουκάς Ίσαρης, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Φραγκούλης (Πρέβεζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου