Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Δίχτυα» για νέα λαβράκια













Στη γύρα, όχι μόνο ανά την επικράτεια αλλά και στις χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, θα βγει προσεχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητώντας την επόμενη γενιά των ποδοσφαιριστών- «επένδυση», στα χνάρια των Ντε Βινσέντι και Κεϊτά.

Με άλλα λόγια, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο μοντέλο της ανεύρεσης παικτών σε νεαρή ηλικία, οι οποίοι ξεχειλίζουν από ταλέντο και όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, αλλά κυρίως θα αποτελέσουν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι οι δύο προαναφερόμενοι με τις εμφανίσεις τους αυτούς τους πρώτους μήνες του πρωταθλήματος έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα των σκάουτερ των μεγάλων ομάδων και αργά ή γρήγορα, όπως εκτιμούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, θα σκάσουν οι πρώτες προτάσεις για μεταγραφή.

Συν τοις άλλοις, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Στεφάν Ντεμόλ και ο Βαγγέλης Αγγελής εκτιμούν ότι το ρόστερ είναι πλήρες σε όλες τις γραμμές και είναι προτιμότερο σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς να κυνηγήσουν λαβράκια και όχι να δαπανήσουν ποσά.

Σύμφωνα με το πλάνο το οποίο έχει διαμορφωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτήσει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές που να ανταποκρίνονται στα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι οποίοι θα υπογράψουν μακροχρόνια συμβόλαια και θα αρχίσουν να δουλεύονται από τον Ντεμόλ.

Στα αγωνιστικά, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία ενόψει Ιωνικού, ενώ αύριο (15.00) θα διεξαχθεί φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας στις εγκαταστάσεις του Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου