Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στραβοπάτημα και για τον ΟΦΗ



Άσφαιρος!!!! ο ΟΦΗ 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα.
Το σερί έξι νικών του ΟΦΗ σταμάτησε στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα να υποχρεώνει τους κρητικούς σε ισοπαλία 0-0 στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Football League.
Με τη λευκή ισοπαλία στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος", ο ΟΦΗ απέτυχε να πλησιάσει στον έναν βαθμό τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εάν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν ο Αστέρας που είχε την υπεροχή.
Μεγάλη ανάσα και ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ, που δεν αισθάνεται την πίεση του ενός βαθμού στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Εθνικός Αστέρας κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κάνοντας αισθητή την επιθετική του παρουσία σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στο α`ημίχρονο, τη στιγμή που ο ΟΦΗ ήταν ακίνδυνος.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που δεν δικαιολόγησε σε καμιά περίπτωση τη θέση που έχει στον πίνακα κι άξιζαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος», ωστόσο, οι Κρητικοί στάθηκαν τυχεροί κι απέδρασαν από την Καισαριανή με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Μόλις στο 6` ο Φραντζεσκί ανάγκασε τον Βεζυρίδη σε απόκρουση, με τον Διαμαντή να παίρνει το ριμπάουντ και να αστοχεί από κοντά. Ο τελευταίος έγινε απειλητικός με σουτ και στο 14` ενώ η μεγάλη φάση του ημιχρόνου ήρθε με πλασέ του δραστήριου Λουάμο στο 28`. Όμως, Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν πάντοτε παρών.

Ο Αστέρας ήλεγξε τους χώρους και στο δεύτερο 45λεπτο και δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία, παρ` ότι η κρητική ομάδα ανέβασε την απόδοση της και εμφανίστηκε πιο ζωηρή. Ωστόσο, η ομάδα της Καισαριανής περιορίστηκε στο να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα και δεν έδειξε διάθεση να κυνηγήσει τη νίκη. Η μόνη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 86` για τους γηπεδούχους με βολέ του Παυλή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Γκίτκος, Φραγκής, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (74' Παυλής), Φραντζεσκί (90' Γκόγκας), Λουάμο (90+3' Παλάσκας), Άντονι.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης (46' Πίτσος), Λιαπάκης, Αγρίτης (76 Ζορμπάς), Γκουέϊ, Γιακούμπου, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Ουκάρ, Κιάσσος, Κατσικογιάννης (46' Νικλητσιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου