Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ



-Κίνητρο, η γκέλα του ΠΑΣ.
-Η χειρότερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα στην Καισαριανή.
Δύο φορές δεν έχει σκοράρει ο ΟΦΗ στην Καισαριανή και στα δύο αυτά ματς έχει γνωρίσει τις μοναδικές του ήττες από τον Εθνικό Αστέρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει συγκομιδή μόλις δύο πόντων και όπως είναι λογικό θέλει μόνο το τρίποντο για να πλασαριστεί στη μέση της βαθμολογίας. Το κακό για την ομάδα της Καισαριανής είναι ότι διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρει λύσεις απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Φούτμπολ Λιγκ, αυτή του ΟΦΗ.
Την περασμένη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου και έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο του Παναιτωλικού. Για μία ακόμα φορά έδειξαν αδυναμία στο σκοράρισμα και θα πρέπει να βελτιωθούν αισθητά αν θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει να μην κατακτούν ούτε ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με τους Κρητικούς.
Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία μέσο Γκίκα (4 συμ.), που θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και στον μεσοεπιθετικό Γιαννιτσανάκη (5 συμ.) που τέθηκε νοκ άουτ. Αντίθετα, ο επιθετικός Γκόγκας (7 συμ./1) είναι ετοιμοπόλεμος.
Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Γκίτκος – Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ – Κριπιντίρης, Διαμάντης, Παπαζούδης, Βάσι, Λουάμο – Γκόγκας.
ΟΦΗ: Ως τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ σε απόσταση αναπνοής βλέπουν οι Κρητικοί τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. Οι «μελανόλευκοι» με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο δείχνουν ασταμάτητοι και μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Εχουν όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία (3 γκολ παθητικό) και την πολύ καλή ψυχολογία για να σπάσουν το αήττητο της Καισαριανής.
Κόντρα στη Δόξα Δράμας ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει με αρκετή δόση άγχους, αφού οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στα ίσα το ματς και διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα της Κρήτης και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο επιθετικός Γκουεϊ (9 συμ./5). Ετσι, συνέχισαν το εκπληκτικό σερί με τον «μουστάκια» στον πάγκο και αισιοδοξούν ότι θα το διευρύνουν απέναντι στον Εθνικό Αστέρα.
Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο αμυντικός Μπούρμπος (7 συμ.), ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Ο μέσος Ουκάρ (6 συμ./1) αποθεραπεύτηκε, ο μπακ Μονιάκης (6 συμ.) εξέτισε την ποινή του και ο κεντρικός αμυντικός Μπερτέν (8 συμ.) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αϊτής. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή των Ουκάρ, Γκουεϊ στην Καισαριανή κόντρα στην πρώην τους ομάδα από την οποία πωλήθηκαν το καλοκαίρι για να πάρει ανάσα το ταμείο του Εθνικού Αστέρα.
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βεζυρίδης – Κιάσσος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτέν – Ζορμπάς, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς – Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεϊ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή του Εθνικού Αστέρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την καλύτερη άμυνα. Η αποστολή των γηπεδούχων δύσκολη παρότι είναι αήττητοι στην Καισαριανή. Ο ΟΦΗ διανύει περίοδο φόρμας, είναι πλήρης και το φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου