Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ



ΤΡΙΚΑΛΑ: Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλοί και να πανηγυρίσουν την πρώτη επιτυχία με τον Γιώργο Βαζάκα στο τιμόνι. Ο ΑΟΤ, εξάλλου, βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ και παιχνίδια όπως αυτό με τη Βέροια οφείλει να τα κερδίζει αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν πολύ καλά, αλλά σε ένα ακόμα ματς μακριά από το γήπεδό τους έφυγαν ηττημένοι. Ο Βαζάκας υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, δεν δίστασε στη συνέντευξη τύπου να πιαστεί στα χέρια με στέλεχος των γηπεδούχων, αλλά πριν είχε προλάβει να χαρακτηρίσει τον αγώνα με τη Βέροια ως τελικό.
Η θεσσαλική ομάδα στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδό της, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Ετσι, απέχει μόλις δύο πόντους από την τελευταία θέση και έχει αρχίσει να νιώθει έντονα την πίεση του απευθείας υποβιβασμού. Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο μέσος Μίνγκας (10 συμ./1) εξέτισε την ποινή του και ο μπακ Χρήστου (9 συμ.) ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τόλιος – Μπουκουβάλας, Γιώτας, Μπριλάκης, Μπακομήτρος – Τελκίνσκι, Σαββίδης – Μίνγκας, Ρούσεφ – Κοντογουλίδης, Σπασόγεβιτς.
ΒΕΡΟΙΑ: Με οδηγό τις εμφανίσεις στις δύο τελευταίες εξόδους, όπου έχει σημειώσει μία νίκη και μία ισοπαλία θα παραταχθεί η «βασίλισσα του βορρά» στα Τρίκαλα. Η ομάδα της Ημαθίας θα πρέπει να προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή της όχι μόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος των απωλειών εντός έδρας, αλλά και για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του οδήγησε τη Βέροια στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό. Ωστόσο, απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Διαγόρα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, διπλασίασαν στο δεύτερο ημίχρονο τα τέρματά τους και έφυγαν νικητές από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν και λίγο πριν το φινάλε να χάσουν το πέναλτι που θα τους χάριζε τον πόντο.
Η τεχνική ηγεσία προανήγγειλε εκκαθαρίσεις στην προσεχή μεταγραφική περίοδο και στον αγώνα με τα Τρίκαλα δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Ο αμυντικός Καλί (11 συμ./2) αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αφού εξέτισε την ποινή του.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καντιμοίρης – Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας – Τσιάτσιος, Μιχαλόπουλος, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Μπλαζέφσκι – Σαϊτιώτης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιστροφές μετρούν τα Τρίκαλα και μετά από καιρό δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Η Βέροια του Σούλη Παπαδόπουλου έχει τη δυνατότητα να παίρνει αυτό που θέλει στα εκτός έδρας ματς, εκεί όπου παρατάσσεται με ενισχυμένο κέντρο. Δύσκολο παιχνίδι από πλευράς πρόβλεψης. Πιθανότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου