Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλύτερα «δώρα» δεν θα μπορούσε να περιμένει η ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και ο 3ος της βαθμολογίας ΟΦΗ από τον Εθνικό. Εφόσον, λοιπόν, επικρατήσει στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό, τότε θα πατήσει στην κορυφή για πρώτη φορά και, μάλιστα, με διαφορά δύο βαθμών από τη 2η θέση!
Οι «κυανόκιτρινοι» μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή στο «Ελ Πάσο» απέναντι στην Καλλιθέα. Κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να φύγουν νικητές από την έδρα της αθηναϊκής ομάδας, χάρη στο γκολ του μέσου Μπουμάλ (9 συμ./1) στις καθυστερήσεις. «Ηταν το πιο σημαντικό ματς έως τώρα», υποστήριξε ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας.
Ο Παναιτωλικός στα 40 τελευταία ματς που έχει δώσει στο γήπεδό του έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, στις 10/01/2010 από τη Δόξα Δράμας. Οπλο του για μία ακόμα φορά θα είναι η δύναμη που του δίνουν οι οπαδοί του, αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά. Ο βασικός χαφ Μουμίν (12 συμ.) είναι τιμωρημένος και τραυματίες ο μέσος Θεοδωρίδης (12 συμ./3) και ο επιθετικός Καούνος (11 συμ./4).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας – Ρότσα, Γκούνκελ, Δέντσας, Μπαϊκαρά – Καραμαλίκης, Γκούρμα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από εκεί που είχε μπει σε τροχιά πλέι οφ η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται να ισοβαθμεί με τις ομάδες που είναι στις θέσεις των πλέι άουτ. Οι Ακρίτες μετρούν δύο διαδοχικές ήττες και οφείλουν να πάρουν αποτέλεσμα στο Αγρίνιο για να μην χάσουν άλλο έδαφος από την εξάδα.
Στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ γεύτηκαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα και έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία παρότι είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι στο 94’. Αυτό γιατί μετά το χαμένο πέναλτι στο 96’ και ενώ το παιχνίδι παιζόταν όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων αγκάλιασαν τον τερματοφύλακα και έπιαναν τη μπάλα με τα χέρια, ενώ δεκάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Παρά τις διαμαρτυρίες τίποτα δεν άλλαξε. Ετσι, θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε μία ακόμα δύσκολη έδρα.
Ο τεχνικός Εμίλιο Φερέρα έχει να αντιμετωπίσει μία σημαντική απουσία. Ο χαφ Ρομπέρ (9 συμ./4) που είναι και πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Ζησόπουλος, Νατσούρας – Αρσενίεβιτς, Μαρσέλο, Παπουλής, Σίμωσης – Σουλτανίδης, Καζάκης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή έχει ο Παναιτωλικός. Κάτι μας λέει, όμως ότι όπως οι ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ έτσι και αυτός δεν θα μπορέσει να φτάσει στο τρίποντο. Ο Πανθρακικός παλεύει όλα τα ματς και αν δεν πάρει τουλάχιστον τον πόντο απέναντι στους «κυανόκιτρινους» που δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους παίκτες όπως οι Μουμίν, Θεοδωρίδης, Καούνος, τότε πότε θα το κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου